offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ βάζοντας ρήτρα 400 εκατ. ευρώ

Κοινοποίηση

Μετά από μία ντουζίνα χρόνια στη Χώρα των Βάσκων με τις φανέλες των Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ μετακομίζει στην Βαρκελώνη, με τον 32χρονο σέντερ μπακ να υπογράφει διετές συμβολαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα.

Μετά από τον Ιλκάι Γκιντογκάν, ήρθε η ώρα για ακόμη μία σπουδαία προσθήκη από πλευράς Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ινίγκο Μαρτίνεθ, με το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού στόπερ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν την Τετάρτη (5/7) τη συμφωνία μαζί του.

Αυτή θα έχει διάρκεια δύο ετών, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν επίσης γνωστό πως θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως η “Μπάρτσα” θα αποτελέσει μόλις τον τρίτο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του αριστεροπόδαρου αμυντικού, με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ να αγωνίζεται πρώτα στην Σοσιεδάδ (από το 2009 ως το 2011 στην δεύτερη ομάδα και από το 2011 μέχρι το 2018 στην πρώτη ομάδα) και την τελευταία πενταετία στην έτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της Χώρας των Βάσκων, την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Oδηγίες της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Λονδίνο

Η Τέρπου θα μετάσχει με wild card στο Star Contender της Σλοβενίας

Ο Ρονάλντο με 123 εκατ. ευρώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής φέτος, σύμφωνα με το Forbes