offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φιρμίνο υπέγραψε στην Αλ Αχλί και έγινε συμπαίκτης του Μεντί

Κοινοποίηση

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποτελεί την τελευταία λαμπερή προσθήκη στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Βραζιλιάνο φορ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Αχλί.

Μετά από δώδεκα χρόνια στην ποδοσφαιρική Ευρώπη όπου φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Χόφενχαϊμ (2011-2015) και εν συνεχεία έχτισε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό όνομα ως παίκτης της Λίβερπουλ (2015-2023) ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό θα γίνει στην Σαουδική Αραβία που αποτελεί αυτό το καλοκαίρι -λόγω του πακτωλού χρημάτων που διακινείται- πόλο έλξης για μεγάλα ποδοσφαιρικά αστέρια, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να συμφωνεί με την Αλ Αχλί και να βάζει μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Σημειώνεται πως η Αλ Αχλί κοινοποίησε την απόκτηση του 31χρονου στράικερ μέσα από διάφορα εντυπωσιακά videos που ανέβηκαν στην πλατφόρμα της στο Twitter, με τον Φιρμίνο να γίνεται μάλιστα συμπαίκτης του Εντουάρ Μεντί, του πρώην κίπερ της Τσέλσι που είχε ως αντίπαλο τα τελευταία χρόνια στον μαγικό κόσμο της Premier League.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 77-97: Πληγωμένα θηρία οι Πειραιώτες, ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη

BCL: MVP του Φεβρουαρίου ο Ακίλ Μίτσελ της ΑΕΚ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Καρμπάλες Μπαένα στο δεύτερο γύρο του Roland Garros