offside24.gr
Image default
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Oδηγίες της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Λονδίνο

Κοινοποίηση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, έδωσε οδηγίες για τον κόσμο που έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο, για την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός, φιλοξενείται από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν περίπου 4.000 οπαδούς των Πειραιωτών.

Η αγγλική πρωτεύουσα έχει ήδη κοκκινήσει από τους οπαδούς των Πειραιωτών που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Εκεί όπου το βράδυ υπολογίζεται πως θα βρεθούν πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους της που ταξίδεψαν στο Λονδίνο για την μεγάλη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι σχετικές οδηγίες της ΠΑΕ:

«Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του Σταδίου του Λονδίνου και τυχόν μη συμμόρφωση επιφέρει αποβολή από τους χώρους του Σταδίου. Ομοίως, απαγορεύεται η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου εντός του σταδίου.

Στα απαγορευμένα αντικείμενα περιλαμβάνονται οι μεγάλες σημαίες σε κοντάρια, τα τύμπανα και τα μεγάφωνα (τηλεβόας).

Όλες οι σημαίες πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:

• Η σημαία/πανό δεν ξεπερνά σε διαστάσεις τα 2 μέτρα επί 2 μέτρα.»

Related posts

Εμφατικό πέρασμα από το Αζερμπαϊτζάν για τους νέους του Ολυμπιακού

Ρόμα: Ο Μουρίνιο απέρριψε την τρίτη θητεία στην Τσέλσι και μένει αφοσιωμένος στους Ρωμαίους

Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το δίλημμα Μπιέλ – Μασούρας και το πλάνο του Ανιγκό για τον “τελικό” της Λεωφόρου