offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε ο Τούρκος για δύο χρόνια

Κοινοποίηση

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το πρωί της Κυριακής (23/4) το διετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να θεωρείται προπονητής των “πράσινων” για την σεζόν 2023/24.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται πλέον να περάσει στην νέα εποχή. Στην εποχή του Εργκίν Αταμάν. Δύο ημέρες μετά την συμφωνία των “πράσινων” με τον Τούρκο προπονητή, ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το πρωί της Κυριακής (23/4) διετές συμβόλαιο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον καλωσορίζει μάλιστα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Τούρκος τεχνικός – που αυτή την περίοδο έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές στο τουρκικό πρωτάθλημα – είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να βρεθεί στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι – όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 – ο μάνατζερ του Αταμάν, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είχε βρεθεί στην Αθήνα στις 21 Απριλίου, όταν και επήλθε η σχετική συμφωνία, που αποτελεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του πετυχημένου Τούρκου τεχνικού, το βιογραφικό του οποίου κοσμούν – μεταξύ άλλων – δύο σερί κατακτήσεις EuroLeague (2021, 2022) με την Αναντολού Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν θα είναι πλέον το “πρόσωπο” του Παναθηναϊκού, όντας ο καλύτερος τεχνικός που έρχεται στο “τριφύλλι” μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με μία ξεκάθαρη φιλοσοφία την οποία θα θελήσει να εφαρμόσει, όπως έχει κάνει εδώ και χρόνια σε όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Κώστας Κατσουράνης έτοιμος να εντυπωσιάσει ως προπονητής στη νέα του ομάδα

«Ο Κόρντομπα στα ραντάρ του Παναθηναϊκού»

Πρόεδρος Ατλέτικο: “Πιστεύω ότι ο Σιμεόνε θα συνεχίσει σ’ εμάς”