offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Οι κληρώσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων για τις εθνικές μας ομάδες

Κοινοποίηση

Στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 13, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις του ομαδικού για το καθιερωμένο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων. Η ετήσια διοργάνωση θα γίνει στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας από τις 14 μέχρι τις 23 Ιουλίου, αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες Under 15 και Under 19 και, όπως κάθε φορά, τα γκρουπ του ομαδικού βγαίνουν περίπου έναν μήνα νωρίτερα. Μετά τη βραδινή κλήρωση έμαθε τους αντιπάλους της και η Ελλάδα, η οποία θα παρατάξει στην πολωνική πόλη πλήρη σύνθεση με 4 ομάδες. H Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίριση (ETTU) είχε ανακοινώσει προχτές Παρασκευή τα seeding list και χτες Σάββατο γνωστοποίησε τις κληρώσεις του European Youth Championships, όπου κλασικά υπάρχουν τα γκρουπ της Α και της Β κατηγορίας (level 1 και level 2, όπως αναφέρονται). Τα ελληνικά χρώματα θ’ αγωνιστούν στο επίπεδο 2 και στις 4 κατηγορίες.

Η εθνική εφήβων κληρώθηκε στο 6ο γκρουπ από την 4η σειρά της κλήρωσης. Έχει επικεφαλής το Λουξεμβούργο και αντιπάλους επίσης τη Λιθουανία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η εθνική νεανίδων βρέθηκε στο 8ο γκρουπ από τη 2η σειρά. Θα συναντήσει την Αυστρία (επικεφαλής), την Εσθονία και τη Φιλανδία.

Οι παίδες πήγαν στο 9ο γκρουπ από τη 2η σειρά της κλήρωσης. Θα βρουν μπρστά τους το Αζερμπαϊτζάν (επικεφαλής), το Κόσοβο και τη Μολδαβία.

Σε όλες τις κατηγορίες σχηματίστηκαν 10 γκρουπ εκτός από εκείνη των κορασίδων, όπου οι ομάδες είναι 34 κι έγιναν 8 γκρουπ (τα 2 πάντως των 5 ομάδων). Από την 4η σειρά της κλήρωσης η εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κροατία (επικεφαλής), τη Σουηδία και την Εσθονία στο 7ο γκρουπ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ UNDER 13

Τον τίτλο στο 1ο ποτέ Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 κατέκτησε η Τουρκία. Η γειτονική χώρα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της και στον τελικό νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Ιταλία, που ήταν 1ο φαβορί. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γκοκμέν Οκάλ. Η Ισπανία και η Γερμανία πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Ιταλία-Τουρκία 0-3:

Ντανίλο Φάσο/Ματίλντε Μπουζόνι-Γκορκίμ Οκάλ/Μπούσε Κότσακ 1-3 (8-11, 11-7, 6-11, 8-11)

Γκόια Πίκου-Νιλ Μπασαράν 0-3 (3-11, 7-11, 5-11)

Φραντσέσκο Τρεβιζάν-Κενάν Καχραμάν 1-3 (6-11, 11-7, 9-11, 3-11)

Related posts

Φενέρμπαχτσε: Γκούντουριτς και Γουίλμπεκιν παλεύουν με τον χρόνο για το Game 1 με τον Ολυμπιακό

Πρωτάθλημα  Πετοσφαίρισης Γυναικών στην Άμμο (Beach Volley) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023  

Φαβορί ο Μουρίνιο για προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ