offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτάθλημα  Πετοσφαίρισης Γυναικών στην Άμμο (Beach Volley) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023  

Κοινοποίηση

       Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις “Καράβι” στο Σχοινιά του Δήμου Μαραθώνα, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών στην Άμμο (Beach Volley) των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2023.

 Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από  το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατόπιν εισηγήσεως των Παγκόσμιων πρωταθλητριών Υποπ/ρχου Λ.Σ. Σφυρή  Ευφροσύνης και  Ανθ/στη Λ.Σ.  Καραντάσιου Βασιλικής.

       Στους αγώνες συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος. Το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποίησε μία αξιόλογη εμφάνιση με σύνθεση ομάδος τις αθλήτριες: Ανθ/στή Λ.Σ. Κώτσογλου Ε., Επικ/στή Λ.Σ. Μητροπούλου Ε., Επικ/στή Λ.Σ. Σαγάνη Ε.-Μ. και τις Δόκιμες Λ/Φ Κατερίνη Κ. και Δελή Θ. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Ανθ/στή Λ.Σ. Καραντάσιου Β.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. (Σταυροπούλου Αικ.-Λάϊου  Π.) που στον τελικό επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας του Στρατού Ξηράς (Αναγνωστοπούλου Χ.-Μαργαρίτη Σ.). Στον μικρό τελικό η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος (Βασιλά Ε.-Χαζαρίδη Α.) επικράτησε της ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας (Φαράτζου Χ.-Παπαδημητρίου Α.), κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr

Related posts

Λουτσέσκου: “Είμαι πιστός εκεί που δουλεύω, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο”

Η ώρα της αλήθειας για Βεζένκοβ: Σήμερα αποφασίζει για Κινγκς και ενημερώνει τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Πήλιος