offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε: Γκούντουριτς και Γουίλμπεκιν παλεύουν με τον χρόνο για το Game 1 με τον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν και ο Μάρκο Γκούντουριτς ακολούθησαν την αποστολή της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα, με τη συμμετοχή αμφοτέρων να αποφασίζεται λίγες ώρες πριν από το Game 1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός αποστολής ο Ντέβιν Μπούκερ.

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει των δύο αγώνων που θα γίνουν στο ΣΕΦ για τα playoffs της EuroLeague, με στόχο να κάνει το “μπρέικ” και να πάρει αυτή το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης όμως, δεν έχει την πολυτέλεια να προετοιμάσει την ομάδα του, όπως ακριβώς θα ήθελε, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν με τραυματίες. Το καλό για τον ομοσπονδιακό τεχνικό όμως είναι πως τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο κι ο Μάρκο Γκούντουριτς ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα, προσπαθώντας να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για συμμετοχή στο Game 1 της σειράς.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ενημέρωση της Φενέρμπαχτσε, η παρουσία αμφοτέρων στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί μερικές ώρες πριν από την έναρξή της.

Από την άλλη, εκτός έμειναν ο Νεμάνια Μπιέλιτσα και ο Ντέβιν Μπούκερ, κάτι που πάντως δεν αποτελεί είδηση αφού είναι στα “πιτς” εδώ κι αρκετές εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Στο ΣΕΦ στις 27-28/05 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων του Π.Ο.Φ.Επ.Α. με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α

Η Ιταλία πέταξε εκτός συνέχειας τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες ΗΠΑ

«Αγγίζει» την πρώτη 100άδα της παγκόσμιας κατάταξης ο Γκιώνης