offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί: “Τρέχει” για να κλείσει τον Μουρίνιο για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το RMC

Κοινοποίηση

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι κοντά στο να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του τίτλου στην Ligue 1 (στο +6 από την Λανς και στο +8 από την Μαρσέιγ με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε) όμως αυτό δεν φαίνεται πως είναι αρκετό για να τον κρατήσει στον πάγκο, με την αποτυχία κατάκτησης του Champions League να τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου.

Υπάρχει μάλιστα έτοιμο το πλάνο των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας για τη διάδοχη κατάσταση, με το έγκυρο “RMC” να αποκαλύπτει πως υπάρχουν επαφές με τον μάνατζερ του Ζοζέ Μουρίνιο, που βρίσκονται μάλιστα σε προχωρημένο επίπεδο.

“Για την αντικατάσταση του Γκαλτιέ, με λίγους προπονητές έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση της Παρί, άμεσα ή έμμεσα. Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο αθλητικός διευθυντής Λουίς Κάμπος, έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του Μουρίνιο για μία πιθανή μετακίνησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του Μουρίνιο, διαψεύδουν την οποιαδήποτε επαφή μεταξύ του Πορτογάλου και του Κάμπος. Παρόλα αυτά οι συζητήσεις του Κάμπος με τον εκπρόσωπο του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Μέντες είναι μάλιστα μάνατζερ σε αρκετούς παίκτες της Παρί, όπως οι Σάντσες, Βιτίνια και Ντανίλο. Ο Μουρίνιο είναι ο Νο 1 στόχος του Κάμπος όμως η διαπραγμάτευση είναι περίπλοκη.

Εάν ο αθλητικός διευθυντής της Παρί έχει τον τελευταίο λόγο στην επιλογή του προπονητή, ο Μουρίνιο είναι ήδη με το ένα πόδι στην γαλλική πρωτεύουσα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, θεωρώντας πως ο προπονητής της Ρόμα έχει αρκετές πιθανότητες για να μετακομίσει στο Παρί στο φινάλε της σεζόν μετά από μία διετία στην αιώνια πόλη.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Final Four 2023, Γουόκαπ: “Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τα σουτ, εμείς τα χάσαμε”

Γιασικεβίτσιους για τις ποινές της EuroLeague στο Ρεάλ – Παρτίζαν: “Δεν θέλω να πω κάτι και να με γράψουν τα ΜΜΕ της Μαδρίτης

Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 103-86: Ο Ιτούδης υπέγραψε το τέλος εποχής για τους Πρωταθλητές Ευρώπης