offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Η ώρα της τελικής απόφασης για τον νέο προπονητή πλησιάζει

Κοινοποίηση

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι λογικό και αναμενόμενο να έχουν εστιάσει πια στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κυριακή (7/5, 20:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE στο SPORT24). Πρόκειται για ένα ντέρμπι “αιωνίων” με ό,τι αυτό συνεπάγεται και οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά και να πάνε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα, στη διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε δύο μέτωπα: το πρώτο αφορά το ματς με τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο την πρόσληψη ξένου προπονητή. Αναφορικά με το δεύτερο, η πειραϊκή ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές της εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον κόουτς που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συναντήσεις με κάποιους ελεύθερους προπονητές (μεταξύ των οποίων ο Ολλανδός Άλφρεντ Σρέντερ και ο Ιταλός Τζενάρο Γκατούζο) και, παράλληλα, αναμένουν απαντήσεις από ορισμένους άλλους που εργάζονται αυτή τη στιγμή σε ομάδες και λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος του μήνα (Ερνάν Κρέσπο, Σεργκέι Ρεμπρόφ) ή σε μερικούς μήνες (Ντιέγκο Μαρτίνες).

Ταυτόχρονα, στον Ολυμπιακό έχουν ψαχθεί για άλλες καλές και δύσκολες περιπτώσεις (μεταξύ των οποίων, του Μαρσέλο Γκαγιάρδο) και επίσης έχουν τεθεί στα υπόψη ονόματα, όπως αυτά των Μπρούνο Λάζε, Κίκε Φλόρες, Ραλφ Χάσενχουτλ, Τζέσι Μαρς και Σέζαρ Πεϊσότο.

Πληροφορίες από το εξωτερικό θέλουν να έχει μπει στο κάδρο και ο Χάβι Γκράθια ο οποίος αποχώρησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τη Λιντς.

Σχετικά με τον Σρέντερ, δημοσιεύματα στο Βέλγιο και την Ολλανδία τον φέρουν να απασχολεί έντονα την Μπριζ και την Αλ Τζαζίρα, ενώ στην Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Λάζε είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Σπόρτινγκ, σε περίπτωση που αποχωρήσει εν τέλει ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Για τον Ολυμπιακό αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και δεν θα αργήσει η ώρα που οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

NBA: Η βαθμολογία σε Ανατολή και Δύση μετά τις νίκες των Κλίπερς, Καβαλίερς και Πέλικανς

Απόλαυσαν παιχνίδια και μία ακόμα δυνατή εμπειρία οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων της Νορβηγίας

Ο Ράιν Ρέινολντς αγόρασε το 24% της Alpine