offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντυπωσιακή Γκουντούρα, 6ο Μετάλλιο το 2023 και με την bwin φουλάρει για το Παρίσι

Κοινοποίηση

Η αθλήτρια της bwin, Δώρα Γκουντούρα κερδίζει τη μία διάκριση μετά την άλλη.

Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας του Μιλάνο και πλέον φουλάρει για το Παρίσι!

Κι αν το 2022 ήταν έτος επιτυχιών, το 2023 αποτελεί χρονιά… εκτόξευσης για τη Δώρα Γκουντούρα, η οποία μετρά ήδη έξι κατακτήσεις Μεταλλίων! Μία ακόμα τεράστια επιτυχία για την αθλήτρια της bwin, αυτή τη φορά στο Μιλάνο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Γυναικών. Δεύτερο Μετάλλιο στο τουρνουά μέσα σε μια τετραετία για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, αφού είχε προηγηθεί αυτό στη Βουδαπέστη το 2019.

Μετά τις διαδοχικές επιτυχίες σε Γκραν Πρι ήρθε τώρα αυτή η τεράστια διάκριση, η οποία αποτυπώνει το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται η αθλήτρια της bwin. Έτσι, πρόσθεσε ακόμα ένα «λιθαράκι» στη διαρκή προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που έρχονται το επόμενο καλοκαίρι. Η Δώρα Γκουντούρα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και απέδειξε ακόμα μια φορά πως το μέλλον της ανήκει!

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική πορεία στο τουρνουά. Στη φάση των «64» πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Πέκελμαν, ενώ ακόμα πιο άνετα ήρθε η πρόκριση για τους «16», καθώς επικράτησε της Τζιτζιεϊσβίλι από τη Γεωργία. Η Γερμανίδα Άιφλερ δεν τη δυσκόλεψε στην επόμενη φάση, ενώ στα προημιτελικά πέρασε χωρίς άγχος το εμπόδιο της Μπρουνέ – Απιτί. Ο δρόμος για τον τελικό χάθηκε στις λεπτομέρειες, αφού έπειτα από μια συναρπαστική αναμέτρηση ηττήθηκε στα ημιτελικά από την κάτοχο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Μιζάκι Εμούρα με 15-14.

Διαρκής βελτίωση με αποδείξεις

Η πορεία της τελευταίας πενταετίας έχει μόνο θετικό πρόσημο για την Δώρα Γκουντούρα, η οποία ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και η παρουσία στο Top 10 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και απόλυτης προσήλωσης στο δρόμο για την κορυφή. Η αθλήτρια της bwin, μέσα από εξαιρετικές παραστάσεις σε διεθνείς διοργανώσεις ανεβαίνει στο παγκόσμιο ranking και παράλληλα κερδίζει ολοένα και περισσότερες εμπειρίες για την τελική αντεπίθεση.

Είναι το έκτο διαδοχικό Μετάλλιο που κατακτά σε διεθνείς διοργανώσεις (3 σε Παγκόσμια Κύπελλα, 2 σε Γκραν Πρι, 1 σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι 1 σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) και συνολικά το ενδέκατο σε μεγάλα τουρνουά, γεγονός που την κατατάσσει στις κορυφαίες του αθλήματος.

Φουλάρει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την bwin

Η εξαιρετική πορεία της μέσα στη χρονιά της ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, της δίνει δύναμη και στόχος της να παραμείνει συνεπής σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στο Παρίσι!

Ο δρόμος για τη γαλλική πρωτεύουσα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχει αρκετά εμπόδια, ωστόσο και το 2023 η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αποδεικνύει πως ξέρει να ξεπερνά όλες τις προκλήσεις. Ο πήχης ολοένα και μεγαλώνει και μέχρι την 1η Απριλίου του 2024, η Δώρα Γκουντούρα θα δίνει μάχες για να βρεθεί στην πόλη του Φωτός.

Η αθλήτρια του Team Future της bwin βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης (214.000 βαθμοί) και η παρουσία της όλο αυτό το διάστηκα στο Top 10 της ξιφασκίας αποδεικνύει πως ο συνδυασμός ταλέντου και προσήλωσης φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλλωστε, η μαχητικότητά της και ο χαρακτήρας της ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του διεθνούς στοιχηματικού brand.

Την τελευταία τετραετία η bwin βρίσκεται δίπλα της, στο δρόμο για την κορυφή και η Δώρα Γκουντούρα γνωρίζει ότι με αυτή τη στήριξη, μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστα στον πρωταθλητισμό.

Related posts

Οι δηλώσεις των νικητών στον απόηχο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Σημαντικές μεταβολές για τα ελληνικά χρώματα και στους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης των διπλών

Αναχωρούν για την Κροατία οι εθνικές μας ομάδες και το καθοριστικό στάδιο 2 για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα