offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο: “Με αυτά που κάνει ο Κβαρατσχέλια, είναι σαν να βλέπω ξανά τον Τζορτζ Μπεστ”

Κοινοποίηση

Ο Τζενάρο Γκατούζο συνέκρινε τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τον θρυλικό Τζορτζ Μπεστ ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βίκτορ Όσιμεν και αναφέρθηκε στην κόντρα της Νάπολι με την Μίλαν στα προημιτελικά του Champions League.

Η Νάπολι είναι με διαφορά η πιο “καυτή” ομάδα στα τοπ πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την αρχή της σεζόν, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει ρεκόρ 23 νίκες – 2 ισοπαλίες – 2 ήττες και να καλπάζει προς το σκουντέτο, έχοντας ήδη απόσταση 19 πόντων από την δεύτερη Λάτσιο, έντεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στην εκπληκτική σεζόν των παρτενοπέι έχουν παίξει φυσικά οι διαστημικοί Κβαρατσχέλια – Όσιμεν, με τον πρώτο να έχει συμμετοχή σε 30 γκολ της ομάδας του σε Serie A και Champions League (14 γκολ – 16 ασίστ) και τον δεύτερο να κάνει την καλυτερη σεζόν του στο Καμπιονάτο μετρώντας ήδη 21 γκολ σε 23 ματς πρωταθλήματος.

Τόσο ο Γεωργιανός όσο και ο Νιγηριανός έχουν κερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης και τα εγκώμια από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου πέφτουν βροχή, με τον τελευταίο που εξέφρασε δημόσια το θαυμασμό του για εκείνους να είναι ο πρώην προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο.

“Βλέποντας τον Κβαρατσχέλια, είναι σαν να βλέπω ξανά τον Τζορτζ Μπεστ. Κάνει εκπληκτικά πράγματα με απίστευτη ταχύτητα. Η Νάπολι είναι μία ομάδα που με ενθουσιάζει πολύ, παίζει ονειρεμένο ποδόσφαιρο”, τόνισε ο Γκατούζο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμο “RadioRai1”, και πρόσθεσε:

“Ο Όσιμεν τα είχε πάει καλά στην Λιλ και ο Τζουντόλι έκανε σπουδαία κίνηση με το να τον πάρει στην Νάπολι. Όταν ήμουν εκεί προπονητής τον στερήθηκα αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και μας κόστισε η απουσία του.

Είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει τεχνική. Η Νάπολι δεν είναι πάντως μόνο ο Κβαρατσχέλια ή ο Όσιμεν, υπάρχει και ο Λομπότκα που από την εποχή που ήμουν εγώ στο σύλλογο έδινε τον καλύτερο εαυτό του”.

Όσον αφορά στην κλήρωση του Champions League που έφερε την Νάπολι αντιμέτωπη στα προημιτελικά με την Μίλαν, ο “Ρίνγκιο”, που έχει υπηρετήσει την Μίλαν τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, είπε:

“Η Νάπολι παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια αλλά στην Ευρώπη τα ματς είναι διαφορετικά. Θα είναι ένα ανοιχτό ματς. Είναι λογικό για την Νάπολι να έχει τώρα νοοτροπία νικητή, παίζουν ήρεμα και εκφράζουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς κρατάει τους πάντες στην τσίτα για τη διαβολοβδομάδα που θα κρίνει τον μισό τίτλο

Σκαλόνι: “Το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μας κάνει ανίκητους”

Στην Κωνσταντινούπολη ο Τζαβέλλας για να υπογράψει στην Πεντίκσπορ