offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους για τις ποινές της EuroLeague στο Ρεάλ – Παρτίζαν: “Δεν θέλω να πω κάτι και να με γράψουν τα ΜΜΕ της Μαδρίτης

Κοινοποίηση

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει τις ποινές της EuroLeague στους παίκτες που ενεπλάκησαν στην σύρραξη της Ρεάλ με την Παρτίζαν και – πολύ διπλωματικά – απάντησε ότι δεν θέλει να πει κάτι που θα το… βρει μπροστά του από τα ΜΜΕ της Μαδρίτης, δεδομένου ότι είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι – όπως όλος ο κόσμος – σε κατάσταση σοκ μετά την σύρραξη στο Ρεάλ – Παρτίζαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Δεν έχει σκοπό ωστόσο να βρεθεί στην μέση όλων αυτών και να πει κάτι που θα φέρει τον ίδιο σε μπελάδες.

Ο Λιθουανός κλήθηκε να σχολιάσει τις ποινές-χάδι της EuroLeague στους παίκτες, ωστόσο – δεδομένου ότι είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα, αιωνίου αντιπάλου της Ρεάλ – πρόσεξε πάρα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποίησε.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Φυσικά και είναι σοκ να κάθεσαι στο ξενοδοχείο σου ήσυχα παρακολουθώντας τον αγώνα και ξαφνικά να σηκώνεσαι πιάνοντας το κεφάλι σου με αυτά που βλέπεις. Θα μείνει στην ιστορία αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει θέση στο μπάσκετ για αυτά, αλλά συμβαίνουν” δήλωσε αρχικά ο Σάρας, για να προσθέσει στην συνέχεια κλείνοντας το ζήτημα σε ερώτηση για το πώς κρίνει τις ποινές.

Δεν θέλω να τις σχολιάσω. Πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση με την Μαδρίτη (σ.σ επειδή η Ρεάλ είναι η μεγάλη αντίπαλος της Μπαρτσελόνα). Δεν θέλω να βρεθώ στα ΜΜΕ με αυτά που θα πω”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό: “Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ, αφήνω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου”

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τον αγώνα του με τον Χάνφμαν

Final Four 2023, Ολυμπιακός – Μονακό: Πού θα δείτε τον μεγάλο ημιτελικό, ώρα και κανάλι