offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσιμεν: “Ουδείς μας είχε ως φαβορί για τον τίτλο αλλά πιστέψαμε μέχρι το τέλος”

Κοινοποίηση

Η Νάπολι πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης (4/5) την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο της ιστορίας της και πρώτου μετά από το 1990 όπου μεγαλουργούσε με τη γαλάζια φανέλα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον παίκτη που έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία των παρτενοπέι να είναι δικαιωματικά ο Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός βομβάρδισε τις αντίπαλες εστίες καθόλη τη διάρκεια της φετινής Serie A και με το γκολ τίτλου στην “Ντάτσια Αρένα” απέναντι στην Ουντινέζε έφτασε τον μαγικό αριθμό “22”, με τον ίδιο να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις πως η Νάπολι πανηγύρισε έναν τίτλο όπου τον περασμένο Αύγουστο λίγοι πίστευαν πως θα μπορούσε να τα καταφέρει.

“Παλέψαμε για να πάρουμε τον τίτλο, να τον κατακτήσουμε. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια για όλο αυτό και τώρα το απολαμβάνω.

Πάμε για να πανηγυρίσουμε αυτό το σκουντέτο μαζί με τον κόσμο μας στο στάδιό μας. Ήμασταν το αουτσάιντερ, ουδείς πίστευε σε εμάς και ουδείς μας είχε για φαβορί”, τόνισε ο Όσιμεν, για να προσθέσει:

“Όλη η ομάδα πίστεψε και είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι για να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας.

Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ρόμα μάς έκανε να καταλάβουμε ότι μπορούσε να πετύχουμε και ότι ήμασταν δυνατοί. Όσον αφορά στο σκοράρισμα έχω ωριμάσει πολύ, οφείλω πολλά στην ομάδα επειδή αισθάνομαι την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου και του Σπαλέτι”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ο πρώην επιθετικός των Λίβερπουλ και Παρί, Νταβίντ Ενγκόγκ επιστρέφει στη δράση με τον Πανιώνιο

Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχες για ΑΕΚ και Προμηθέα με θέα το Final Four του BCL και την 4άδα του EuroCup αντίστοιχα

Στη Σκύρο στις 13 Ιουνίου 2023 ο διεθνής αγώνας jet ski ανοιχτής θαλάσσης, AKROPOLIS JET RAID GREECE 2023