offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ στον δεύτερο γύρο του Madrid Open

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος την Παρασκευή (28/4) στον δεύτερο γύρο του Madrid Open με τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος με 2-0 σετ επικράτησε του Κάιλ Έντμουντ.

Ο Ντόμινικ Τιμ (Νο93) χρειάστηκε 84 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βρετανού και Νο498 πλέον στον κόσμου, Κάιλ Έντμουντ με 6-4, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για τους “32” του Madrid Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (28/4) τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο5) σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ο δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά (2017, 2018) ήταν εξαιρετικός από τη θέση του service κερδίζοντας το 86% των πόντων από το πρώτο service, έσβησε και τα 4 break-points του Έντμουντ, την ίδια που ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 7 ευκαιρίες για break.

Στο 1ο set o Τιμ χρειάστηκε να “σπάσει” μία φορά το service του Βρετανού, αφού πρώτα όμως έσβησε δύο break-points του Έντμουντ στο 6ο game με τον Αυστριακό να ισοφαρίζει σε εκείνο το σημείο σε 3-3.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Τιμ μπορεί να μην βρήκε εύκολα πρώτο service (47%), όμως όταν αυτό συνέβη ο πρώην Νο3 του κόσμου δεν έχασε πόντο (9/9), ενώ στο δεύτερο service είχε 5/10 (50%).

Ωστόσο, κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό service του Έντμουντ, που κέρδισε μόλις 9 πόντους από το service του στο 2ο set, με αποτέλεσμα ο Τιμ να φτάσει σε 3 break μετατρέποντας το 1-1 σε 6-1 σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τιμ και Τσιτσιπάς έχουν βρεθεί 8 φορές με τον Αυστριακό να έχει ελαφρύ προβάδισμα με 5-3 απέναντι στον Έλληνα τενίστα.

ΠΗΓΗ: Tennis24

Related posts

Κριστιάν Γκολομέεβ: Πού θα δείτε τον τελικό της ελληνικής τορπίλης

ΑΕΚ: Δεύτερο “όχι” σε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Μουκουντί

Champions League: Αυτές είναι οι οχτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά