offside24.gr
Image default
BCLEUROCUPΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Αθλητικές μεταδόσεις: Μάχες για ΑΕΚ και Προμηθέα με θέα το Final Four του BCL και την 4άδα του EuroCup αντίστοιχα

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Ισραήλ την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 της σειράς με φόντο το Final Four του Basketball Champions League, την ίδια ώρα που ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Προμετέι στην Ρίγα (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στα προημιτελικά του EuroCup, θέλοντας την νίκη για να προκριθεί στην 4αδα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ. Έπειτα από μία εβδομάδα… παθών λόγω των επεισοδίων στο Game 2 στα Άνω Λιόσια με την Χάποελ Ιερουσαλήμ που δυναμίτισε το κλίμα και έφερε την τιμωρία από το BCL για την επόμενη σεζόν, η “Ένωση” θα παλέψει σήμερα (19/419:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 της σειράς στο Ισραήλ, ψάχνοντας την νίκη που θα την στείλει στο Final Four του Basketball Champions League.

Παίζοντας κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, στην πιο καυτή έδρα της διοργάνωσης – που αναμένεται ακόμα πιο “καυτή” λόγω όσων έγιναν στο Game 2 – η ΑΕΚ θα παλέψει για να πάρει την πρόκριση σε μία σεζόν υπερβάσεων για την “Ένωση”, που θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γιάνις Στρέλνιεκς, Κωστή Γόντικα και Δημήτρη Μαυροειδή.

Ώρα πρόκρισης για τον Προμηθέα

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ θα παλεύει με την Χάποελ στην Ιερουσαλήμ, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την Προμετέι στην Ρίγα (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προημιτελικά του EuroCup.

Κόντρα στην ουκρανική ομάδα – που χρησιμοποιεί ως έδρα λόγω του πολέμου με την Ρωσία την πρωτεύουσα της Λετονίας – οι Πατρινοί θα ψάξουν την νίκη που θα τους φέρει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι βάσει συστήματος διεξαγωγής, στα προημιτελικά – όπως και στην φάση των 16 που προηγήθηκε – η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τσιτσιπάς: “Είμαι κοντά στην κατάκτηση ενός Grand Slam”

Γενηδουνιάς: “Ήταν παλικαρίσιο που ο Βλάχος πήρε την ευθύνη πάνω του, αλλά δεν φταίει”

Formula 1: Poleman στο GP Αυστραλίας ο Φερστάπεν, τελευταίος εκκινεί ο Πέρεζ