offside24.gr
Image default
EUROPA LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι “τα έψαλε” στον Φάτι στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Γιουνάιτεντ

Κοινοποίηση

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League έφερε γκρίνια στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, με την “As” να αποκαλύπτει πως ο Λεβαντόβσκι επέπληξε έντονα τον Φάτι για μία φάση στο φινάλε, θεωρώντας πως του στέρησε την ευκαιρία για ισοφάριση.

Το φινάλε της αναμέτρησης στο “Ολντ Τράφορντ” μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα βρήκε τους παίκτες του Έρικ τεν Χαχ να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη με 2-1 που τους έδωσε την πρόκριση στους “16” του Europa League και εκείνους της Μπαρτσελόνα να αποχωρούν απογοητευμένοι με κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια.

Ένας ωστόσο παίκτης του Τσάβι δεν ήταν απλά κατηφής αλλά ταυτόχρονα και τσαντισμένος λόγω ενός… συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόσβσκι, με ρεπορτάζ της “As” να αναφέρει πως ο Πολωνός στράικερ ήταν “πυρ και μανία” με τον Άνσου Φάτι, θεωρώντας πως είχε την ευκαιρία να γράψει το 2-2 στις καθυστερήσεις και να στείλνει το ματς στην παράταση, την οποία όμως του στέρησε ο νεαρός φορ.

Το μυαλό του ήταν στη φάση όπου ο Φεράν Τόρες έβγαλε τη σέντρα και ο “Λέβα” είχε πάρει θέση για να οπλίσει και να κάνει το σουτ, για να δει όμως τον Φάτι να μπαίνει εκείνος στην πορεία της μπάλας και να παίρνει την προσπάθεια, αστοχώντας.

Αυτό “τρέλανε” τον πρώην φορ της Μπάγερν αφού -σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο- ήταν η δεύτερη φορά που ο Φάτι τού είχε στερήσει την ευκαιρία να σκοράρει στο φινάλε (η πρώτη ήταν απέναντι στην Μπέτις στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” την 1η Φεβρουαρίου), με τον Λεβαντόβσκι να διατυπώνει τα παράπονά του μιλώντας στους Φεράν Τόρες και Τζόρντι Άλμπα.

Με τους δύο συμπαίκτες του είχε κουβέντα εντός γηπέδου, για να μη μείνει όμως μόνο εκεί, αφού πηγαίνοντας στα αποδυτήρια βρήκε τον Άνσου Φάτι και του έκανε έντονα παράπονα, εξηγώντας του πως ήταν σε καλύτερη θέση και δεν θα έπρεπε να είχε παρέμβει στη φάση.

Ποια η απάντηση του Φάτι; Ο 20χρονος Ισπανός φορ τον διαβεβαίωσε πως είχε την αίσθηση ότι βρισκόταν σε καλύτερη θέση από εκείνον, ενώ παράλληλα δεν υιοθέτησε την γνώμη του Λεβαντόβσκι πως το σουτ που έκανε ήταν κακό και κόστισε στην ομάδα του.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

ΠΑΟΚ: Ο Κάργας θα προπονείται προσωρινά με τη Β’ ομάδα

Φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεσήκωσαν τη Ρώμη οι Ελληνίδες της καλλιτεχνικής κολύμβησης

ΓΣΠ: Αυτή είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet