offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το πλάνο για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Βόλο, οι σίγουροι, οι αλλαγές και τα διλήμματα

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Βόλο (30/4, 20:00, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι σίγουροι, οι αλλαγές και τα διλήμματα στο πλάνο του Ανιγκό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το βράδυ (30/4, 20:00, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) τον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο, όμως καλούνται να την ξεπεράσουν.

Οι Πειραιώτες θα παίξουν απέναντι στους Θεσσαλούς προερχόμενοι από δύο ήττες απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) στο Φάληρο και τον Άρη (2-1) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι παίκτες του Ανιγκό γνωρίζουν πως πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στο +3 από τον ΠΑΟΚ και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πως εάν τερματίσουν σε αυτή τη θέση και ο Δικέφαλος δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, τότε θα πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

“Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από νίκες και αυτό συζητήσαμε, πως πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τελειώσουμε την σεζόν με έναν καλό τρόπο. Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι πολύ δυνατός πνευματικά. Να έχεις δυνατό μυαλό και καθαρή σκέψη” δήλωσε ο Ανιγκό και αυτό προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές.

Το πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς απέναντι στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (29/4). Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων υπέστη κάκωση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα υπόλοιπα ματς της σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών στο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς. Από εκεί και πέρα ο Παπασταθόπουλος και ο Σισέ αναμένεται να τοποθετηθούν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ανδρούτσος πρόκειται να διατηρήσει τη θέση του στα δεξιά, ενώ ο Ραμόν είναι φαβορί να αγωνιστεί αριστερά. Ο Βραζιλιάνος μπακ στα playoffs έχει παίξει μόλις τέσσερα λεπτά στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ θα βρίσκεται στον άξονα και αντί του Εμβιλά, προβάδισμα για την έτερη θέση στον άξονα έχει ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αγωνίστηκε και στο Βικελίδης. Στην τριάδα πίσω από το φορ, ο Κώστας Φορτούνης όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χάσει τη θέση του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπιέλ και ο Βρουσάι διεκδικούν τη θέση στη μία πλευρά και ο Μασούρας πρόκειται να τοποθετηθεί στην άλλη. Δεν αποκλείεται βέβαια, ο Ανιγκό να πάει σε σχήμα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σκόραρε και στο Βικελίδης και θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα ως ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Super League.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Νίκας, Τζολάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Αραμπί, Μπακαμπού.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τζάρι – Τσιτσιπάς 2-0: Η πορεία του Στέφανου στο Χάλε σταμάτησε στους “16”

1οι Παγκόσμιοι Αγώνες Νεότητας Κωφών: Τα αποτελέσματα του Έλληνα κολυμβητή

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Νέα ημέρα και ώρα στον αγώνα