offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τιμ – Τσιτσιπάς 1-2: Πρόκριση με ανατροπή για τον Στέφανο σε ματς για γερά νεύρα

Κοινοποίηση

Ο Ντόμινικ Τιμ πήρε το πρώτο σετ, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, επικράτησε 2-1 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Madrid Open.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντόμινικ Τιμ τα έδωσαν όλα με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί 2-1 σετ και να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Madrid Open.

Ο Αυστριακός (Νο93) πήρε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Σεμπαστιάν Μπάες (Νο31).

Το ματς: Ο Τιμ έδειξε ότι ήταν σε καλή βραδιά από το πρώτο σετ και κατάφερε να κάνει το break μόλις στο δεύτερο service game του Τσιτσιπά για να προηγηθεί με 3-1. Ο Στεφ προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, είχε τριπλό break point, αλλά ο Αυστριακός κράτησε το σερβίς του.

Στη συνέχεια ο Τιμ ήταν σταθερός, ήταν σταθερός πίσω από το σερβίς του σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά και κατάφερε εύκολα να φτάσει στο 1-0 σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Τσιτσιπάς με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ο Τιμ σε αντίθεση με το πρώτο σετ έψαχνε να βρει τρόπο αντίδρασης αλλά δεν είχε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε και σε δεύτερο break λίγο αργότερα και έπειτα κατάφερε να κλείσει το σετ με 6-1 χάνοντας μόλις δέκα πόντους από τον Τιμ στο σετ.

Το τρίτο σετ ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Τσιτσιπάς ήταν εκείνος που πίεσε και έψαξε το break όμως δεν τα κατάφερε. Ο Τιμ τόσο στο τρίτο όσο και στο ενδέκατο game άντεξε και έτσι οι τενίστες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Τσιτσιπάς παρά το νωθρό του ξεκίνημα κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος γρήγορα και να κλείσει το σετ με 7-6 (5).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός Γιώργος Δαρίβας

Εθνική πόλο ανδρών: Με Ουγγαρία στον τελικό το μεσημέρι του Σαββάτου

Εθνική Μπάσκετ Γυναικών: Κόντρα στην Λετονία για την 2η αγωνιστική του EuroBasket 2023, πού θα δείτε το παιχνίδι