offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τζάρι – Τσιτσιπάς 2-0: Η πορεία του Στέφανου στο Χάλε σταμάτησε στους “16”

Κοινοποίηση

Νικολάς Τζάρι και Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσαν μια εκπληκτική μονομαχία, ωστόσο ο Χιλιανός κατάφερε να λυγίσει τον Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 σετ (7-6, 7-5) και να βάλει τέλος στην πορεία του στο Χάλε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νικολάς Τζάρι, καθώς ηττήθηκε με 2-0 (7-6, 7-5) και η πορεία του στο Χάλε ολοκληρώθηκε στη φάση των “16”. Ο Τζάρι θα αναμετρηθεί στους “8” με τον νικητή του ζευγαριού Ζβέρεφ – Σαποβάλοφ.

Οι δύο τενίστες έδωσαν έναν εκπληκτικό αγώνα που είχε αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά του. Κανένας τους δεν κατάφερε να σπάσει το σερβίς του άλλου. Ο Τζάρι έσβησε πέντε break point, ενώ ο Τσιτσιπάς έσβησε με τη σειρά του έξι στα επτά.

Το tie-break του πρώτου σετ ήταν κι αυτό ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς ο Τζάρι επικράτησε με 9-7 στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς του μέχρι και το 10ο game (5-5).

Εκεί ο Τζάρι έκανε break στο σερβίς του Τσιτσιπά σε ένα καθοριστικό σημείο, κάνοντας το 6-5. Στο τελευταίο game το έκλεισε χωρίς να δεχθεί πόντο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Με Κάρμο στο ντέρμπι και τα φαβορί του Τερίμ»

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Το βράδυ οι μάχες για την πρόκριση στα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Madrid Open αντίστοιχα

Europa League: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά