offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διεξήχθη το Τουρνουά Βετεράνων Εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ),με μεγάλη επιτυχία στις 04/02/2024,και τα έσοδα διατέθηκαν στον σύλλογο ‘’Εθελοντικός Σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί’

Κοινοποίηση

Από το Αθλητικό Σωματείο Πετάνκ Παλαιού Φαλήρου, Διεξήχθη το Τουρνουά Βετεράνων Εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ) 4\2\24εχοντας μεγάλη επιτυχία , καθώς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα διατέθηκαν στην συγκέντρωση τροφίμων στερεού τύπου και δόθηκαν στον σύλλογο μας ‘’Εθελοντικός Σύλλογος Λα Φαμίλια Παιδί’’, με σκοπό να διατεθούν στις 156 οικογένειες.

Image 9

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Σ. Πετάνκ Π. Φαλήρου κ. Χρονόπουλος Κωνσταντίνος μας έφερε τα τρόφιμα στα γραφεία μας, τον ευχαριστήσαμε για την φιλανθρωπική κίνηση που κάνανε ως σύλλογος και μας ενημέρωσε ότι θα συνεχίσουν και άλλες τέτοιου είδους δράσεις προσφέροντας στον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Image 10

Επίσης, του ευχηθήκαμε καλή δύναμη στην Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης, καθώς είναι ο Πρόεδρος της και πρόσφατα απέκτησε ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πλέον το Πετάνκ είναι επίσημο άθλημα στην Ελλάδα.

Image 11
Image 12

Related posts

Handball Premier: Κλείδωσε την 4η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Διομήδης Άργους, ο Μωραΐτης υπέγραψε τη νίκη για τη Δράμα ’86

admin

Βινίσιους: “Αν πρέπει να υποφέρω για να μην περάσουν τα ίδια οι επόμενες γενιές, είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος”

Βαθμολογία UEFA: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την φετινή μάχη της Ελλάδας