offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό σκέφτεται τη λύση του Σισέ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει σύσπαση στον προσαγωγό, ο Ρέτσος δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το λάθος του στο πρώτο τέρμα και τις αποδοκιμασίες στον αγώνα με τον Άρη και ο Ζοζέ Ανιγκό σκέφτεται να επαναφέρει στην αποστολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ τον Ντόη, αλλά και τον Σισέ ο οποίος έχει καιρό να αγωνιστεί.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ 2-1, περνώντας ως αλλαγή στο 85′, στις 29 Ιανουαρίου, αλλά γενικότερα από τον περασμένο Οκτώβριο έως σήμερα έχει παίξει ελάχιστα. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έως τώρα έχει αγωνιστεί μόλις 95 λεπτά στο πρωτάθλημα και έχει παίξει άλλα 94′ στα ματς Κυπέλλου.

Ο Ανιγκό από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή (πέρα από εκείνα του τεχνικού διευθυντή) επιθυμεί την ενεργοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών, γνωρίζει καλά πως να διαχειριστεί τους συμπατριώτες του, αλλά και τους γαλλόφωνους και, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται τη λύση του Σισέ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μια και η αναφορά στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Μπα και ο Χάμες θα υποβληθούν σε τεστ ετοιμότητας την Τρίτη (4/4) στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Ανιγκό θα ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του Ονανά

Άρης μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας ο Ζαν Ζουλ

Λουτσέσκου: “Είμαι πιστός εκεί που δουλεύω, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο”