offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Αύριο ο καθοριστικός προημιτελικός της Μπογκόρια του Γκιώνη στο Europe Cup

Κοινοποίηση

Κλείνει τη σειρά των προημιτελικών στο Europe Cup 2023-2024 αύριο Πέμπτη 08/02 η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη και πάει για την ανατροπή. Στην πολωνική «μονομαχία» με την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ έχασε εκτός έδρας την περασμένη βδομάδα με το απολύτως ρευστό 3-2 και στο «σπίτι» της θα επιχειρήσει τώρα να γυρίσει την κατάσταση και να προχωρήσει άλλη μια φορά στα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τρόπον τινά θα επιζητήσει …ρεβάνς και ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής σε προσωπικό επίπεδο, καθώς στον πρώτο αγώνα της 8άδας είχε γνωρίσει δύο ήττες. Ο τελευταίος προημιτελικός της διοργάνωσης θ’ αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της ETTU TV στον σύνδεσμο http://KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki – Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz

KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki – Polski Cukier Gwiazda BydgoszczQuarter Finals | Round 2 | Men

.

Η Μπογκόρια συναντά τρίτη συνεχόμενη χρονιά αντίπαλο από την ίδια χώρα στο τελικό στάδιο του Europe Cup και θέλει να κάνει και τώρα το επόμενο βήμα μπροστά στο κοινό της. Η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει την τριάδα του ματς ανάμεσα στον Γκιώνη, τους Πολωνούς Μάρεκ Μπατόφσκι, Μίλος Ρετζίμσκι και τον Ιάπωνα Τζιν Τακούγια. Ο τελευταίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό.   

Αν η ομάδα φτάσει στην πρόκριση (ίσως και μέσα από το «χρυσό» ματς, δηλαδή τρία έξτρα σετ στην περίπτωση που προηγηθεί νίκη με 3-1 ή 3-2) τότε στα ημιτελικά θα συναντήσει την Ποντουάζ Σερζί. Το γαλλικό κλαμπ προέρχεται, όπως και η Μπογκόρια, από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στην κορυφή του ταμπλό και απέκλεισε με δύο νίκες την Όρλις από την Πολωνία.

Στην 4άδα έχουν προκριθεί ακόμα η πολωνική Ντζιάλντοβο και η SPG Βελς από την Αυστρία. Η Ντζιάλντοβο είχε από μία νίκη με τη Νίνο Πράχα από την Τσεχία και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά με επικράτηση 2-1 στο «χρυσό» ματς. Η Βελς ξεπέρασε το εμπόδιο της Σόκα Χομπόκεν από το Βέλγιο με δύο οριακές νίκες (3-2).

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EUROPE TROPHY

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) στο μεταξύ, ανακοίνωσε ότι το Europe Trophy Grand Final 2024, ο μεγάλος τελικός της 3ης διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου, θα γίνει στη Σερβία στην έδρα του κλαμπ TTC RADNIČKI 1972 BEOČIN. Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής είναι 31/05-02/06. Ανάμεσα στις 12 ομάδες των ανδρών, με δικαίωμα συμμετοχής, είναι και ο Παναθηναϊκός ΑΟ, που ως γνωστόν τον Δεκέμβριο είχε κυριαρχήσει στους αγώνες της δικής του Περιφέρειας, που είχαν γίνει στη Μάλτα. Οι ομάδες, που έχουν προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό ανδρών, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ETTU:  

Grand Final qualifier men:

Lille Metropole TT (FRA) (Winner region I)

De Boer Taverzo (NED) (Runner-up region I)

Eskilstuna BTK (SWE) (Winner region II)

Pöytätennis Espoo (FIN) (Runner-up region II)

STK Vyhne (SVK) (Winner region III/C)

SK Vydrany (SVK) (Runner-up region III/C)

TJ Geolog Roznava (SVK) (Winner region III/D)

KAP-OFF (TUR) (Runner-up region III/D)

Panathinaikos A.C. (GRE) (Winner region IV/E)

ASD TT Santa Tecla Nulvi (ITA) (Winner region IV/F)

TTC RADNIČKI 1972 BEOČIN (SRB) (3rd place region IV)

Arteal TDM (ESP) (Winner region V)

Related posts

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ελ Κααμπί στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο, δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα

Αναγέννηση Καρδίτσας: “Δε βλέπουμε το λόγο να συμμετέχουμε σε αυτή την κωμωδία”

Ο Λουκάκου θέλει μόνο Ίντερ και ασκεί πίεση στην Τσέλσι