offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πανσερραϊκού – Εκτός Μπάμπα και Μεϊτέ

Κοινοποίηση

Στη Νέα Μεσημβρία ολοκλήρωσε χθες (20/11) την προπόνησή του ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία του για το επερχόμενο αγώνα κόντρα στην ομάδα των Σερρών.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι ”ασπρόμαυροι” μετά το Κυριακάτικο ρεπό, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό για την 12η αγωνιστική της Super League.

Με το πρόγραμμα πλέον να έχει οριστικοποιηθεί και να γνωρίζουν και οι δύο ομάδες ότι ο αγώνας εν τέλει θα διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ”δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (20/11) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς, αρχικά ασκήσεις με μπάλα, στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, επιθετική τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.

Εκτός παρέμεινε ο Μπάμπα, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία και στην συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα. Ενώ, από την προπόνηση απουσίασε ο Μεϊτέ, μετά από άδεια, λόγω προσωπικών ζητημάτων.

Related posts

Νέο γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ στο προαύλιο του Γυμνάσιου – Λ.Τ. Τσαριτσάνης

Εθνική βόλεϊ γυναικών: Αρχή με την Ελβετία στη Μίκρα με στόχο το Eurovolley 2023

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη την Εθνική Νέων για την επιτυχία της