offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χόρνερ: Ο Χάμιλτον προσέγγισε τη Red Bull φέτος, είχε σοβαρές συζητήσεις και με τη Ferrari

Κοινοποίηση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Βρετανός διοικητής της RBR αποκάλυψε, μάλιστα, πως η φετινή δεν ήταν η πρώτη επαφή που είχε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Red Bull Racing για μια πιθανή του μεταγραφή στο Μίλτον Κινς.

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε ο Χόρνερ, ο Λιούις “είχε σοβαρές συζητήσεις” με τον πρόεδρο της Ferrari Τζον Έλκαν για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο Μαρανέλο. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο 39χρονος Βρετανός ζύγισε όλες τις επιλογές του πριν υπογράψει, εντέλει, το νέο του διετές συμβόλαιο με τη Mercedes F1 – μέχρι το τέλος του 2025.

Ο Χόρνερ είπε ότι η ομάδα των μάνατζερ του Χάμιλτον προσέγγισαν τη Red Bull για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός “πυρηνικού” διδύμου με τους Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν στην ομάδα. Και συμπλήρωσε, ο Βρετανός: “Είχαμε αρκετές συζητήσεις στην πάροδο των ετών για το ενδεχόμενο να έρθει ο Λιούις. Μας προσέγγισαν κάποιες φορές.

Η πιο πρόσφατη ήταν νωρίτερα φέτος, οπού υπήρξε μια διερευνητική προσέγγιση για να δουν αν υπήρχε ενδιαφέρον. Όμως δεν μπορώ να δω τον Λιούις και τον Μαξ να συνεργάζονται. Η δυναμική δεν θα ήταν σωστή. Είμαστε 100 τοις εκατό χαρούμενοι με ό,τι έχουμε”.

Red Bull Content Pool
Ο διευθυντής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ RED BULL CONTENT POOL

Σχετικά με τις επαφές του Χάμιλτον με τη Ferrari, ο 50χρονος επικεφαλής της RBR συνέχισε: “Συναντήθηκε με τον Τζον Έλκαν, επίσης. Νομίζω πως είχαν σοβαρές επαφές. Αυτό έγινε περίπου τον καιρό του Μονακό [το Μάιο]. Έγιναν αναμφίβολα συζητήσεις, ίσως και με τον [Φρεντ] Βασέρ (σ.σ.: διευθυντή της Scuderia). Αλλά σίγουρα με τον Έλκαν”.

Λίγο πριν η Mercedes ανακοινώσει τη διετή επέκταση του συμβολαίου του Χάμιλτον (όπως και του Τζορτζ Ράσελ), ο Λιούις είχε δηλώσει πως “δεν ένιωσα ποτέ έτοιμος να μετακομίσω στην Ιταλία”. Πρόσφατα είχε εκφράσει δημοσίως την άποψη ότι ο Φερστάπεν δεν είχε ποτέ στο διπλανό γκαράζ της ομάδας του τόσο ανταγωνιστικούς οδηγούς, όσο ο ίδιος ο Χάμιλτον στη Mercedes.

Related posts

Διατήρησε τον πανελλήνιο τίτλο ο Σγουρόπουλος, πρωταθλήτρια Ελλάδας σε απλό και διπλό γυναικών η Γερασιμάτου

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ βάζοντας ρήτρα 400 εκατ. ευρώ