offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεύτερο “όχι” σε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Μουκουντί

Κοινοποίηση

Η Ένωση απέρριψε την πρόταση της Μπριζ για την αγορά του Καμερουνέζου Αρόλντ Μουκουντί, η οποία ήταν σχεδόν ισόποση με εκείνη που είχε καταθέσει η Λανς.

Ο Αρόλντ Μουκουντί αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ, ερχόμενος στην κυριολεξία από τα αζήτητα της Σεντ Ετιέν. Έμεινε ελεύθερος, αποχώρησε από εκεί ως παίκτης που είχε πολύ κακή απόδοση στη σεζόν υποβιβασμού της γαλλικής ομάδας και δεν βρέθηκε σύλλογος από τη χώρα για να τον προσεγγίσει, με τον τρόπο που το έκανε η Ένωση.

Ο διεθνής με το Καμερούν, 26χρονος στόπερ, βρήκε στην Ελλάδα τον εαυτό του και μέσα από την ΑΕΚ ξανά το παιχνίδι του. Έπαιξε με αυτοπεποίθηση και γρήγορα έγινε ο πιο σημαντικός κρίκος στην αμυντική γραμμή της ομάδας, επιστρέφοντας δυναμικά στο προσκήνιο. Έτσι, ομάδες από την Ευρώπη άρχισαν να βλέπουν σε εκείνον μια σπουδαία ευκαιρία για να ενισχυθούν σημαντικά. Διατεθειμένες μάλιστα να πληρώσουν σημαντικά χρήματα.

Μετά την απόρριψη της πρότασης από τη Λανς, άνω των 8 εκατ. ευρώ, την οποία είχε αποκαλύψει το SPORT24, η ΑΕΚ προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και σε δεύτερο ”όχι”, αυτό στη βελγική Μπριζ η οποία κατάθεσε επίσημη πρόταση αγοράς του Μουκουντί, ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις, για έναν παίκτη που απέκτησε δίχως να πληρώσει ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, η Ένωση απέρριψε πολύ μεγάλες προτάσεις, αποδεικνύοντας ότι προτεραιότητά της είναι να διατηρήσει στο ακέραιο τον περσινό πρωταθληματικό κορμό της και με αυτόν -συν τις ενισχύσεις που έρχονται- να εξορμήσει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε πάντως ότι σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Σεντ Ετιέν δεν έλαβε χρήματα από την ΑΕΚ για να της παραχωρήσει τον Μουκουντί, όμως διατηρεί ποσοστό 30% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Europa League: Η Ρόμα άντεξε στο Σαν Σεμπαστιάν, θρίαμβος για Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Λεβερκούζεν

ΠΑΟΚ: Τα ερωτήματα ενόψει των αγώνων με Πανσερραϊκό και Άιντραχτ

 Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α καλωσορίζει επίσημα το νέο έτος με την τελετή βραβεύσεων