offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEEUROLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Φαλ για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοβ στην προπόνηση: “Όχι, γιατί με κουράζει”

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 10η αγωνιστική της EuroLeague (24/11, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) και ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Ο ψηλός των ερυθρολεύκων, ερωτηθείς για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοβ στην προπόνηση πρόσφερε μία εκπληκτική ατάκα, απαντώντας: “όχι, γιατί με κουράζει”.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε και πάλι στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ:

Για το ματς με την Ζάλγκιρις: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στην Euroleague. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, να παλέψουμε, να παίξουμε σκληρά και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας”.

Για τις επιστροφές των τραυματιών: “Δεν είναι ότι νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα όταν επιστρέφουν οι παίκτες από τραυματισμούς, χρειάζονται χρόνο. Είναι όμως καλό το ότι επιστρέφουν σιγά – σιγά και θα μπορέσουμε να κάποια στιγμή να δείξουμε στο παρκέ τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα δεν θα είναι στο 100% τώρα, όμως μόλις επιστρέψουν και προσαρμοστούν και οι νέοι παίκτες, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που μπορούμε. Είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό τώρα και επιστρέφουν αυτή τη χρονική περίοδο, παρά να συνέβαινε αργότερα”.

Για το πως νιώθει που δεν θα χρειαστεί να παίξει 35’: “Θα έχω την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι. Θα είμαι πιο φρέσκος, πιο επιθετικός, όμως η προσέγγιση μου δεν θα αλλάξει”.Για το αν του έλειψαν οι μάχες με τον Μιλουτίνοβ στην προπόνηση: “Όχι, γιατί με κουράζει”

Related posts

Ολυμπιακός: “Καμπάνα” δύο αγώνων κεκλεισμένων, χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Εποχή Εργκίν Αταμάν και επίσημα στους “πράσινους”, για δύο χρόνια στο ΟΑΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών