offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει τον Πανσερραϊκό

Κοινοποίηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το τυπικό κομμάτι της διαδικασίας απομένει για να μετακομίσει στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία και ν’ αναλάβει επίσημα τα “Λιοντάρια” ενόψει της Stoiximan Super League.

Προπονητής του Πανσερραϊκού πρέπει να θεωρείται ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα γίνει ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο των Λιονταριών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24.

Η ομάδα της Βορείου Ελλάδας ανέβηκε “αέρα” στην πρώτη κατηγορία κι ο Ουρουγουανός θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στη Stoiximan Super League.

Το θέμα Πανσερραϊκός – Γκαρσία παίζει αρκετές εβδομάδες στην επικαιρότητα, αλλά καθώς αναφέρουν πληροφορίες έφτασε η στιγμή για το οριστικό deal.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να υπογράψει το συμβόλαιο στο οποίο συμφώνησε με τους διοικούντες τον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά στον Παύλο Δερμιτζάκη και την πορεία του από εδώ και πέρα τ’ όνομά του έχει συνδεθεί με τον Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Πετράκης δεν μένει στους Βοιωτούς κι ο Δερμιτζάκης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για ν’ αναλάβει την πρόσφατα υποβιβασμένη ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο 46χρονος Γκαρσία άρχισε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, από την Κ17, συγκεκριμένα κι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσει μακριά από τους ασπρόμαυρους.

Ο Γκαρσία με την Κ19 των Θεσσαλονικέων έμεινε πολλά χρόνια ανίκητος και κατέκτησε τίτλους. Επίσης, προπόνησε και την πρώτη ομάδα το 2020 κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Erasmus+ SENS: Eνημερωτική ημερίδα για τον Οικολογικό Αθλητισμό

Formula 1: Γιατί η McLaren θεωρεί τον Πιάστρι μελλοντικό πρωταθλητή

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με θρυλική ανατροπή από το -20 οι “ερυθρόλευκες”