offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H PROANAGGELIA GIA TO ANAPTIXIAKO TIS PATRAS

Κοινοποίηση

Θέμα: Στο 12ο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας όλα τα βλέμματα το Σαββατοκύριακο

Η… ταχεία των αναπτυξιακών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2023-2024 περνά αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/11) από τον πιο γνώριμο σταθμό της. Κάνει… στάση στην Πάτρα για το 12ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που είναι παράλληλα το 3ο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη φετινή σεζόν. Η αχαϊκή πρωτεύουσα με την αναμφισβήτητη αγάπη στο άθλημα και την τεράστια προσφορά σε βάθος δεκαετιών ανοίγει και πάλι την αγκαλά της για να υποδεχτεί τους νεαρούς πρωταθλητές και να τους αναδείξει. Στο παραδοσιακό της αθλητικό γεγονός στη μνήμη του παλιού προέδρου της και μέλους της διοίκησης της ομοσπονδίας Ιωάννη Ασημακόπουλου, η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Ε.π.Α. είδε πάλι τη γενική αναγνώριση με 207 τελικές δηλώσεις συμμετοχής από 46 σωματεία όλης της χώρας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί και φέτος στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» (Κουκούλι) με 8 ηλικιακές κατηγορίες. Το διοργανώνει από αύριο, νωρίς το πρωί, η ομοσπονδία σε συνεργασία με την Τοπική της Επιτροπή στη Δυτική Ελλάδα και τη στήριξη των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως χορηγών.

Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 33 εφήβους, 21 νεάνιδες, 42 παίδες, 9 κορασίδες, 46 παμπαίδες, 13 παγκορασίδες, 29 μίνι παμπαίδες και 14 μίνι παγκορασίδες. Πέρα από την Πάτρα, θα έχουν αθλητές κι αθλήτριες σωματεία από την Αττική, την Κορινθία, την Τρίπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Κεφαλονιά, τη Φλώρινα, την Ορεστιάδα, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κοζάνη, τη Χίο, τα Ιωάννινα και τα Τρίκαλα.

Εγγυημένα και φέτος υψηλό θέαμα και συναγωνισμός χάρη στην παρουσία πολλών κορυφαίων ονομάτων των συγκεκριμένων ηλικιών, ενώ να σημειωθεί ότι κάποια παιδιά επέλεξαν να δοκιμαστούν αυτή τη φορά στην παραπάνω κατηγορία από τη δική τους. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι: Στους εφήβους ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Στάθης Μανωλόπουλος, στις νεάνιδες η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και η Μαύρα Κοντοπούλου, στους παίδες ο Κώστας Φάκαρος και ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης, στις κορασίδες η Χριστίνα Τζενίδη και η Ειρήνη Χρυσοστομίδου, στους παμπαίδες ο Γιώργος Σασσάνης και ο Σπύρος Φουσέκης, στις παγκορασίδες η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη και η Ναταλία Καπαγιαννίδου, στους μίνι παμπαίδες ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Πετρίδης και στις μίνι παγκορασίδες η Φωτεινή-Κατερίνα Παπαλέξη και η Αργυρώ Κουτρουμπά.

Οι αγώνες θα γίνουν σε 16 τραπέζια και αρχίζουν αύριο στις 08:20 με τους ομίλους των παμπαίδων. Στις 15:00 είναι το τελευταίο ωράριο του Σαββάτου. Την Κυριακή η έναρξη είναι πάλι στις 08:20 με παιχνίδια διαβάθμισης και οι τελικοί προγραμματίστηκαν για τις 18:00.

  • Η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει προβάλλει τους αγώνες με δελτία Τύπου προς τα τοπικά Μέσα, ενώ η αφίσα του όπεν έχει αναρτηθεί σε σημεία της Πάτρας.
  • Η αίθουσα του κλιμακίου Επίλεκτων στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, πλησίον του «Κώστας Πετρόπουλος» θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο για το Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Η αίθουσα θα είναι διαθέσιμη στις μέρες και τις ώρες
  • Παρασκευή 17/11/2023: 18.00 – 22.00
  • Σάββατο 18/11/2023: 08.00 – 13.00
  • Κυριακή 19/11/2023 : 08.00 – 14.00

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο είναι στη διεύθυνση Πατρών-Κλάους 93 & Ρίτσου (είσοδος στην αίθουσα από οδό Ρίτσου).

  • Η Τοπική Επιτροπή θα έχει και φέτος δίπλα της για υποστηρικτές τοπικές επιχειρήσεις. Στους καθιερωμένους χορηγούς μάλιστα, ήρθαν να προστεθούν αρκετοί καινούργιοι, άλλο ένα σημάδι για την αναγνώριση, που συναντά στη μεγάλη της προσπάθεια.

Οι χορηγοί της διοργάνωσης:

Λουξ “Μαρλαφέκας “ΑΕΒΕ

ΑΝΔΡΙΚOΠΟΥΛΟΣ SUPER MARKET

Γάλα Πρώτο

Φάκαλος Catering Services and Entertaiment

ΚΟΥΛΟΥ Λουκούμι

GALAXY HOTEL

Λοτσάρης

Olympic Star Hotel

Ψαράδικο Μποζαίτικα

Achaia Beach Hotel

Mediterannee Hotel

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι gnomip.gr και ΜΑΡΚΑsport

Related posts

Πρώτος τελικός στο Europe Cup 2022-2023 για την Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Ανασυγκρότηση διοικητικού συμβουλίου ΕΦΟΕπΑ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο Μπριχ σφυρίζει τον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ