offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς – Μπόρζες: Σαρωτικός ο Στέφανος, προκρίθηκε άνετα στον τρίτο γύρο του Rome Masters

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τη δουλειά απέναντι στον Νούνο Μπόρζες, επικράτησε 2-0 (6-3, 6-3) σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Rome Masters όπου θα αντιμετωπίσει τον Σονέγκο.

Στον τρίτο γύρο του Rome Masters προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Σε ένα ματς το οποίο άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή λόγω βροχής, ο Στεφ επικράτησε 2-0 (6-3, 6-3) σετ του Νούνο Μπόρζες.

Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Σονέγκο (No48) ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε 2-0 του Νισιόκα.

Το ματς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς του στο πρώτο game του αγώνα, αλλά τα κατάφερε και μάλιστα πήρε τα επόμενα δύο για να προηγηθεί με 3-0.

Στη συνέχεια κατάφερε δίχως να δυσκολευτεί να κρατήσει εύκολα το σερβίς του για να κλείσει απόλυτα ελεγχόμενα το πρώτο σετ με 6-3.

Με τη βροχή να δυναμώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε να κυριαρχεί στο κορτ. Έτσι, στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έφτασε στο break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

Ο Μπόρζες πήρε το επόμενο game και στη συνέχεια ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση λόγω βροχής με τη συνέχεια να δίνεται την Κυριακή.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε την Κυριακή (14/5), με τον Έλληνα τενίστα να ολοκληρώνει τη δουλειά που ξεκίνησε το Σάββατο (13/5) και να κατακτά και το δεύτερο σετ με 6-3.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ρεάλ – Οσασούνα 2-1: Κυπελλούχος Ισπανίας για 20ή φορά με ήρωα τον Ροντρίγκο

Χάλαντ: “Είπα στον Γκουαρδιόλα πως θα λάτρευα να έχω από ένα χατ-τρικ σε κάθε μέρος”

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει πλέον για δυο τελικούς