offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

NFL: Ο Άαρον Ρότζερς στους Jets, έγινε το μεγάλο trade

Κοινοποίηση

Με τα πράσινα των Jets και όχι αυτά των Packers θα παίζει πλέον ο Άαρον Ρότζερς, σε μια ανταλλαγή που ανατρέπει τα δεδομένα στο NFL.

Το τέλος μιας μεγάλης εποχής και η έναρξης μιας νέας στο NFL, καθώς τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ο Άαρον Ρότζερς άφησε τους Green Bay Packers για τους New York Jets.

Ο 39χρονος Καλιφορνέζος είναι από τους κορυφαίους (βάσει αριθμών) και χαρισματικούς (βάσει ταλέντου) quarterbacks της ιστορίας και η μετακίνησή του στην ομάδα της Νέας Υόρκης με ανταλλαγή συνιστά τεράστια είδηση για το πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως δε ανατρέψει τα αγωνιστικά δεδομένα.

Ο Ρότζερς ήταν το Νο24 στο draft του 2005 κι έκτοτε έγινε ο franchise player των Packers. Κέρδισε ένα Super Bowl (2010), συνδυάζοντας τη νίκη επί των Steelers με το βραβείο του MVP, ενώ αναδείχθηκε τέσσερις φορές πολυτιμότερος παίκτης στην κανονική περίοδο (2011, 2014, 2020, 2021).

Για ν’ αποκτήσουν τον βετεράνο αθλητή οι Jets χαράμισαν μια σειρά από draft picks σε διάφορους γύρους, παίρνοντας πίσω άλλα δύο.

Ο Ρότζερς, που αναζητούσε νέα πρόκληση στην καριέρα του, ήταν μέχρι προσφάτως ο παίκτης με το πιο παχυλό συμβόλαιο όλων των εποχών και ο μόνος που αμειβόταν με περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Τον ξεπέρασε πριν από μια εβδομάδα ο Τζέιλεν Χαρτς, ανανεώνοντας με τους Eagles.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

MundoBasket 2023, Γαλλία: Χωρίς Γουεμπανιαμά οι “μπλε” σύμφωνα με την “Equipe”

Ολυμπιακός: Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Μπακαμπού, σε αναζήτηση φορ οι ερυθρόλευκοι

Φερστάπεν: “Δεν είχαμε ένα τέλειο τριήμερο, αλλά πάντα νιώθω ανίκητος”