offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Αλλάζει η έδρα του αγώνα λόγω εργασιών στον «λάκκο των λεόντων»

Κοινοποίηση

Το παιχνίδι του Πανσερραϊκου με τον ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί τελικά στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών λόγω εργασιών που θα ξεκινήσουν εκεί. Ποιες οι εναλλακτικές επιλογές.

Ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (17:30), δεν θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών. Μπορεί η ομάδα να επέστρεψε εκεί για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όμως το γήπεδο θα κλείσει πάλι τώρα στην διακοπή προκειμένου να γίνουν εργασίες, ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν κι έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο ορισμένων εκ των κερκίδων του.

Εξαιτίας αυτών δεν θα δύναται να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, λόγω του γεγονότος ότι αγωνίζονται κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά», οι Σερραίοι δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση ούτε της δεύτερης έδρας που έχουν δηλώσει στην λίγκα για φέτος, αφού αυτή είναι η «Τούμπα», η οποία αποτελεί το «σπίτι» του ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει ανιστροφή της αγωνιστικής, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Άρη, και να παίξουν οι δύο ομάδες στην Τούμπα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Related posts

Ολυμπιακός: Η ώρα της τελικής απόφασης για τον νέο προπονητή πλησιάζει

Στις θέσεις 9-16 του τουρκικού Feeder η Τόλιου

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Έκτος ο Κυνηγάκης στα 5χλμ ανοικτής θαλάσσης