offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Χουάνκαρ 24 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Κοινοποίηση

Ο Χουάνκαρ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο “Γ. Καραϊσκάκης” προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μια σημαντική είδηση και συνάμα ξεχωριστή επιστροφή έκρυβε η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (16/11). Ο Χουάνκαρ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο “Γ. Καραϊσκάκης” και μετά από 24 μέρες προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του και υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ισπανός μπακ είχε προσπαθήσει ξανά να ανεβάσει ρυθμούς και δεν τα είχε καταφέρει. Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, όπως είχε δηλώσει και ο Γιοβάνοβιτς, είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη (16/11) για πρώτη φορά μπήκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και κατάφερε να τη βγάλει χωρίς πρόβλημα.

Πλέον και ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του θα μπορεί να υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια των πράσινων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σχετικό δελτίο τύπου του τριφυλλιού ανέφερε:

Ένα σημαντικό γεγονός ξεχώρισε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης»: η επιστροφή του Χουάνκαρ! Μετά από 24 ημέρες αποχής λόγω του τραυματισμού του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ επανήλθε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον”.

Related posts

Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε απειλείται με τιμωρία έως και 12 αγώνων για το περιστατικό με τον Μπαένα

Ντρογκμπά: “Δεν αναγνωρίζω την Τσέλσι, δεν είναι πια ο ίδιος σύλλογος”

Λίβερπουλ: Περνά ιατρικά ο Μακ Άλιστερ, αυτοί οι δύο ακολουθούν για το κέντρο