offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε απειλείται με τιμωρία έως και 12 αγώνων για το περιστατικό με τον Μπαένα

Κοινοποίηση

Το Σάββατο 8 Απριλίου η κατάσταση στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ξέφυγε. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές στον εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-2.

Όπως ανέφερε το ESPN το περιστατικό συνέβη στον χώρο του πάρκινγκ και ο λόγος που πυροδότησε την αντίδραση του Ουρουγουανού μέσου των μερένγκες ήταν απρεπές σχόλιο που έκανε Μπαένα για το παιδί του.

Την Τετάρτη (9/4) ανεξάρτητο όργανο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα ξεκινήσει την έρευνά του για το περιστατικό. Ο Βαλβέρδε και ο Μπαένα θα κληθούν να καταθέσουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

Το Athletic αναφέρει πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ απειλείται με τιμωρία από 4 έως 12 παιχνίδια σε La Liga ή Copa del Rey. Η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει πάνω από μήνα και έτσι ο Βαλβέρδε πιθανώς να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με την Οσασούνα στις 6 Μαΐου.

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση ο δικαστής να αποφασίσει πως δεν έχει την δικαιοδοσία να δώσει ποινή, καθώς το περιστατικό δεν συνέβη μέσα στο παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ο Νίκολα Μίροτιτς κλείνει την πόρτα της Ελλάδας και βάζει φωτιά σε δύο ομάδες

UEFA: Ο Τσέφεριν επανεξελέγη πρόεδρος και επιτέθηκε στη European Super League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος εποχής για Τζόουνς μετά από 12 χρόνια στο “Ολντ Τράφορντ”