offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντρογκμπά: “Δεν αναγνωρίζω την Τσέλσι, δεν είναι πια ο ίδιος σύλλογος”

Κοινοποίηση

Η Τσέλσι ηττήθηκε ξανά με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε από το Champions League, σε μια σεζόν που τίποτα δεν πήγε για τους Λονδρέζους όπως θα ήθελαν.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μιλώντας στο Canal Plus αμέσως μετά το ματς, μίλησε με μια σκληρή γλώσσα, καθώς τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει την ομάδα και ότι δεν είναι πια ο ίδιος σύλλογος, καθώς λείπουν οι έμπειροι παίκτες που μπορούν να ηγηθούν.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανέφερε για την Τσέλσι μεταξύ άλλων: “Δεν αναγνωρίζω την ομάδα. Δεν είναι πια ο ίδιος σύλλογος. Υπάρχει ένας νέος ιδιοκτήτης και ένα νέο όραμα. Φυσικά, προσπαθούμε να συγκρίνουμε τι συνέβη στην εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, στην οποία επίσης ήρθαν πολλοί παίκτες, αλλά οι αποφάσεις ήταν πολύ έξυπνες.

Έφερε παίκτες όπως οι Πετρ Τσεχ, Αντρέι Σεφτσένκο, Ερμάν Κρέσπο, Μίκαελ Εσιέν, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Φλορεντίν Μαλουντά και πάει λέγοντας. Έγινε για να κερδίσει τίτλους. Υπάρχουν παίκτες με συγκεκριμένη εμπειρία. Η στρατηγική τώρα είναι να ποντάρουν σε νέους παίκτες.

Αλλά τα αποδυτήρια με πάνω από 30 παίκτες είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί ένας προπονητής. Η ομάδα τώρα έχει έλλειψη χαρισματικών ηγετών. Χρειάζεσαι παίκτες για να παίρνουν πάνω τους τα παιχνίδια, που ξέρουν τις ευθύνες τους. Χρειάζεσαι παίκτες που φέρνουν λίγη τρέλα στο γήπεδο”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επίσημα στα “πράσινα”

Σύγκλιση της Aston Martin με τη Honda για το 2026

«Οικονομικό χάσμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Χεζόνια»