offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Το μήνυμα του Στέφανου στο Instagram μετά από τον αποκλεισμό στο Madrid Open

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αφήσει ήδη πίσω την ήττα από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ στο Madrid Open και κοιτάζει τις επόμενες προκλήσεις που βρίσκονται στο δρόμο του, με τον Έλληνα πρωταθλητή να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μέσω Instagram.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μάχη που κράτησε 2,5 ώρες ηττήθηκε 2-1 από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και αποχαιρέτησε το Madrid Open στα προημιτελικά, όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να του ρίξει το ηθικό.

Και αυτό γιατί έχει μπροστά του νέες αγωνιστικές προκλήσεις, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ρώμη όπου η παρουσία του εκεί θα αποτελέσει ουσιαστικά μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του Roland Garros.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά από τον αποκλεισμό του από το τουρνουά της Μαδρίτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το εξής μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram:

“Στη νίκη ή στην ήττα, πάντα τα δίνω όλα στο court. Από τον ενθουσιασμό της νίκης μέχρι τον πόνο της ήττας, κάθε στιγμή στο court είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσω και να βελτιωθώ. Αυτό είναι το πνεύμα του παιχνιδιού”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Formula 1: Ο Ρικιάρντο αντικαθιστά τον Ντε Βρις στο τιμόνι της Alpha Tauri

Η Ελίνα Τζένγκο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων

Διακόσιοι αθλητές άνοιξαν με τον καλύτερο τρόπο στην Πεύκη τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά