offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΜΠΑΣΚΕΤ

Ναν: «Ομάδα με νοοτροπία νικητή ο Παναθηναϊκός, θέλω νίκες και τίτλους»

Κοινοποίηση

Νίκες και τίτλους θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία χρονικά μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού είχε και αυτήν τον χαρακτήρα… βόμβας. Ο Κέντρικ Ναν άφησε το NBA και ντύνεται πλέον στα «πράσινα», κάνοντας τους φίλους του Παναθηναϊκού να ανυπομονούν για αυτό που θα δουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο σάιτ της ομάδας για τους στόχους του αλλά και τους λόγους τους οποίους επέλεξε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Έρχομαι σε ένα σπουδαίο κλαμπ, σε μια υπέροχη χώρα, την Ελλάδα και σε μια πανέμορφη πόλη, την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή και ανυπομονώ να παίξω για εκείνη»

Τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω κάποια πράγματα. Έχω προλάβει να δω κάποιους αγώνες του Παναθηναϊκού. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζω ορισμένους από τους νέους μου συμπαίκτες. Ανυπομονώ να τους συναντήσω, όπως και τον νέο μου προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ να πετύχει τους στόχους της».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι το δικό μου mentality και ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Παναθηναϊκού».

Για το τι υπόσχεται στον κόσμο: «Δεν θέλω να υποσχεθώ οτιδήποτε. Θα τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Με τις ηγετικές μου ικανότητες και την εμπειρία μου φιλοδοξώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Όπως προανέφερα θέλω νίκες αλλά και να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Για το τι περιμένουν να δουν από εκείνον: «Σίγουρα μπορούν να περιμένουν από εμένα πολλά τρίποντα, κάποιες εντυπωσιακές φάσεις και σίγουρα σκληρές άμυνες».

Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον κόουτς και έλαβα θετικά vibes. Ένιωσα πολύ καλά. Στον κόουτς αρέσει πολύ το γρήγορο μπάσκετ και η σκληρή άμυνα. Θεωρώ ότι ταιριάζει σε αυτά ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως και εγώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα».

Related posts

NBA: Ανατροπή με Κέβιν Πόρτερ, η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι δεν την χτύπησε

Μπασκόνια μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Νίκο Μάνιον

Mundobasket 2023: Εκτός Εθνικής ο Νικ Καλάθης