offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Μπιέλ

Κοινοποίηση

Ο Πεπ Μπιέλ είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ του έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του.

Ο Πεπ Μπιέλ είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ του έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Του έχει δώσει ευκαιρίες, αλλά πάλι περνάει ένα διάστημα αγωνιστικής πτώσης. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε ένα καλό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν και έπαιξε βασικός και είχε μάλιστα και μία ασίστ. Από εκείνο το παιχνίδι που έγινε την 1η Οκτωβρίου και μετά ο Μπιέλ εμφανίστηκε ξανά στο Ηράκλειο όταν και πέρασε αλλαγή για 25 λεπτά.

Τι συνέβη άραγε και ο Μπιέλ… χάθηκε ενώ είχε δείξει να βρίσκεται σε ένα καλό φεγγάρι; Ίσως να περίμενε στο επόμενο ματς που ήταν στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα πως θα είχε έναν σημαντικότερο ρόλο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Εκεί φάνηκε να τον παίρνει από κάτω ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία έδειξε διάθεση να δώσει ευκαιρίες στον Όλα Σολμπάκεν με αποτέλεσμα ο Μπιέλ να έχει χάσει έδαφος. Είναι προφανές ότι τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον απασχολεί αυτό το ζήτημα και θα προσπαθήσει να το λύσει, διότι κανείς παίκτης δεν περισσεύει σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα.

Related posts

«Συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα»

Ο Παναθηναϊκός πάει για μια ζαριά τίτλου στο Φάληρο, ας το απολαύσουμε

Ανιγκό: “Αν η ΑΕΚ είναι σοβαρή και αγωνιστεί συγκεντρωμένη, ίσως πάρει εκείνη το Κύπελλο”