offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου – Ανθρωποκυνηγητό για τους υπόλοιπους

Κοινοποίηση

Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 108 έχουν φτάσει οι συλλήψεις. Μπλόκα σε εθνικές οδούς και σύνορα, όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Τετάρτης οι χούλιγκαν που συνελήφθησαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός έπειτα από χτυπήματα που δέχτηκε από αιματηρό αντικείμενο.

Η μεταγωγή τους έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα, με τους περισσότερους εκ των συλληφθέντων να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό όλων των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο 29χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέχρι στιγμής, οι συλλήψεις ανέρχονται στις 108, εκ των οποίων 104 παραμένουν κρατούμενοι, καθώς τέσσερις Έλληνες που ήταν τραυματίες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και για έναν εξ αυτών έχει ζητηθεί να παρουσιαστεί για να καταθέσει μόλις του το επιτρέψει η υγεία του.

Από τους 104 κρατούμενους οι 94 είναι Κροάτες, ένας Γερμανός, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος και ένας Αλβανός και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαφεύγουν τουλάχιστον 50 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και για αυτό το λόγο η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα.

Σύλληψη πέντε Κροατών τη νύχτα
Ακόμη πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν χθες αργά το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμένιτσας όπου προσήχθησαν και στην συνέχεια συνελήφθησαν.

Οι πέντε Κροάτες που είχαν βγάλει ήδη εισιτήρια με το πλοίο για Ιταλία, εντοπίστηκαν από άντρες του Λιμενικού, προσήχθησαν και παραδόθηκαν στην Ασφάλεια της περιοχής, όπου κατόπιν συνεννόησης με την Αθλητική Βία στην Αθήνα προέκυψε πως απασχολούσαν για το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνελήφθησαν και οδηγούνται στην Αθήνα.

Πρόκειται για πέντε άτομα ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών. Μετά από έλεγχο που έγινε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, τα πέντε άτομα δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Όλοι τους κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα επεισόδια έξω από την OPAP Arena και έτσι και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας. Από εκεί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μεταγωγή τους στη ΓΑΔΑ.

Χθες αργά το βράδυ, συνελήφθη ένας ακόμη Κροάτης οπαδός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αυτή την φορά στον συνοριακό σταθμό των ελληνοαλβανικών συνόρων, στην Κακαβιά.

Πρόκειται για έναν 19χρονο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Σκόδρα Αλβανίας και κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στην Κακαβιά, προσήχθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Related posts

Σταματούρος και Παπαδημητρίου πρωταθλητές Ελλάδας 2023 στο διπλό μικτό επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών-γυναικών

ΠΑΟΚ: Χάνει τα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό ο Ίνγκασον

Ολυμπιακός: Ο Χάμες, το δίλημμα Μπιέλ – Μασούρας και το πλάνο του Ανιγκό για τον “τελικό” της Λεωφόρου