offside24.gr
Image default
NBAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ανατροπή με Κέβιν Πόρτερ, η πρώην σύντροφός του δήλωσε ότι δεν την χτύπησε

Κοινοποίηση

Τα πάνω-κάτω έφερε η πρώην σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ, η οποία δήλωσε ότι ο NBAερ γκαρντ δεν την χτύπησε και δεν προσπάθησε να την στραγγαλίσει, κατηγορώντας τους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση ότι παρερμήνευσαν αυτά που τους είπε.

Ο Κέβιν Πόρτερ είδε την καριέρα του να καταρρέει μετά την σύλληψή του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Η είδηση ότι η πρώην σύντροφός του – και πρώην παίκτρια του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ – υπέστη μεταξύ άλλων κάταγμα στον αυχένα σόκαρε τον κόσμο. Η τελευταία είδηση αποδείχθηκε τελικά ψεύτικη, αφού η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η Γκόντρεζικ έδειξε ότι οι τραυματισμοί της δεν προκλήθηκαν από τον Πόρτερ. Και πλέον προστέθηκαν νέα δεδομένα στην υπόθεση, από την ίδια την Γκοντρέζικ.

Λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή του Πόρτερ από τους Ρόκετς στους Θάντερ (που τον άφησαν αμέσως ελεύθερο), η άλλοτε παίκτρια του WNBA μίλησε στην New York Post και λίγο-πολύ υποστήριξε πως ό,τι έχει βγει στην δημοσιότητα δεν ισχύει! Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Πόρτερ δεν την χτύπησε ποτέ, ούτε προσπάθησε να την στραγγαλίσει – όπως αναφέρθηκε στην αρχή – καθώς και ότι ο τσακωμός τους κράτησε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, κατηγόρησε τους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση ότι παρερμήνευσαν αυτά που τους είπε!

Οι τραυματισμοί που είχα δεν δικαιολογούν το κατηγορητήριο. Δεν με χτύπησε (σ.σ ο Πόρτερ), ποτέ δεν χρησιμοποίησε γροθιές για να με χτυπήσει” δήλωσε αρχικά η Γκόντρεζικ, για να προσθέσει: “Σίγουρα δεν με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο πολλές φορές. Αυτό είναι ψέμα. Δεν έχω κανέναν τραυματισμό που να μπορεί να το υποστηρίξει αυτό”.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της η Γκόντρεζικ τόνισε πως “όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όχι στον βαθμό που δημοσιεύτηκε. Ήταν μία διαφωνία στο δωμάτιό μας, που δεν κράτησε καν 10 δευτερόλεπτα. Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες στον εισαγγελέα για να διορθώσει τα γεγονότα, αλλά ακόμα δεν το έχουν κάνει. Η προσωπική μου ζωή δεν πρέπει να είναι δημόσια και να καταστρέφει καριέρες. Εγώ βίωσα αυτή την εμπειρία, κανένας και καμία άλλη”.

Για την ιστορία, τον Οκτώβριο του 2022 ο Πόρτερ είχε υπογράψει τετραετή επέκταση συμβολαίου έναντι περίπου 60 εκατ. δολαρίων. Μόλις ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του ωστόσο είναι εγγυημένος, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει κοντά στα 45 εκατ. δολάρια από αυτή την υπόθεση.

Related posts

Βγήκε από τη ναφθαλίνη

Με απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ αύριο οι καθοριστικοί αγώνες του 2ου γκρουπ στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας

Αλόνσο: “Ελπίζω ότι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο του 2024”