offside24.gr
Image default
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες αρχίζουν να δυσανασχετούν με την προσέγγιση Τεν Χαγκ

Κοινοποίηση

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ φοβούνται ότι η σκληροπυρηνική προσέγγιση του Τεν Χαγκ επηρεάζει το ηθικό της ομάδας με τα αστέρια να αισθάνονται ότι οι εσωτερικές συγκρούσεις βλάπτουν την ενότητα.

Κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League μετρώντας ήδη 5 ήττες στα 10 πρώτα τους παιχνίδια.

Σύμφωνα μάλιστα με τα βρετανικά Μέσα, οι παίκτες φοβούνται ότι η απότομη προσέγγιση του προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ επηρεάζει την αρμονία της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει χτίσει μια φήμη από τότε που έφτασε στο Ολντ Τράφορντ το καλοκαίρι του 2022 και είχε δεδομένα προβλήματα με αρκετούς παίκτες από τον διορισμό του, με πιο πρόσφατο τον Τζέιντον Σάντσο.

Ο σκληροπυρηνικός κόουτς επικροτήθηκε για τον τρόπο που αντιμετώπισε αδίστακτα μια σειρά ζητημάτων που αφορούν μέλη υψηλού προφίλ της ομάδας του τους τελευταίους 18 μήνες. Ωστόσο, πλέον πολλοί παίκτες του ρόστερ πιστεύουν ότι ο χειρισμός ορισμένων ατόμων από τον Τεν Χαγκ είχε αρνητικό αντίκτυπο στη συνοχή της ομάδας, όπως για παράδειγμα η συνεχιζόμενη δημόσια διαμάχη του με τον Σάντσο.

Ο νεαρός εξτρέμ όπως είναι γνωστό έχει τεθεί στην ουσία στο περιθώριο αφού διαφώνησε δημόσια με τις δηλώσεις του προπονητή του που τον άφησε εκτός αποστολής στο ματς με την Άρσεναλ τον Σεπτέμβριο λόγω έλλειψης προσπάθειας στην προπόνηση. Η άρνησή του να ζητήσει συγγνώμη από τον Τεν Χαγκ οδήγησε τον Σάντσο να αποκοπεί εντελώς από την πρώτη ομάδα σε σημείο που δεν μπορεί καν να φάει με τους συμπαίκτες του.

Ο Τεν Χαγκ ήταν εξίσου ειλικρινής εξηγώντας γιατί ο Ραφαέλ Βαράν έμεινε εκτός ενδεκάδας την Κυριακή κόντρα στην Σίτι, ισχυριζόμενος ότι η απόφασή του να παίξει με τον Τζόνι Έβανς ήταν «τακτική». Πέρυσι στο προσκήνιο ήταν η αντιμετώπιση του Κριστιάνο Ρονάλντο που δίχασε τα αποδυτήρια.

Related posts

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή με Θέλτα για την αγορά του Πινέδα σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού

Αραούχο: “Αισθάνομαι τυχερός για το γκολ που έβαλα, υπέροχη ασίστ του Μάνταλου”

Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που επιτέθηκε στον Ντμίτροβιτς τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 40 χρόνια