offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

MundoBasket 2023: Πρόβλημα στη Γερμανία με τον Σρούντερ λόγω αχιλλείου

Κοινοποίηση

Ο αστέρας της εθνικής Γερμανίας, Ντένις Σρούντερ, δήλωσε πως ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% εν όψει MundoBasket 2023, λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Η Γερμανία προετοιμάζεται για το MundoBasket 2023, ωστόσο ο Ντένις Σρούντερ δεν βρίσκεται ακόμα στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε σε γερμανικά μέσα, ταλαιπρωρήθηκε από πρόβλημα στον αχίλλειο στο τέλος της σεζόν, γεγονός που τον έχει πάει πίσω και δεν βρίσκεται ακόμα στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Είχα προβλήματα στον αχίλλειο τένοντα στο τέλος της σεζόν και σε όλη την offseason. Το αντιμετώπισα και προσπαθώ να επιστρέψω στο 100%.”.

Ο Σρέντερ τόνισε πως ακόμα βρίσκονται στην όγδοη προπόνηση και μένει να φανεί το χρονικό διάστημα που θα του χρειαστεί για να απανέλθει στον κατάλληλο βαθμό, με τον ίδιο και την ομάδα να καταβάλλουν τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες.

Θυμίζουμε πως η Γερμανία βρίσκεται στο Group E του μεγάλου μπασκετικού ραντεβού μαζί με Φινλανδία, Αυστραλία και Ιαπωνία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η Αστυνομία ζήτησε αλλαγή στην ημερομηνία του ντέρμπι

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη μάχη με τον Αλκαράθ

Οι Μαϊάμι Χιτ κάνουν υπομονή για να “χτυπήσουν” τον Ντέιμιαν Λίλαρντ