offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Σοκ με τον Φερνάντες, υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου και κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν

Κοινοποίηση

Ο Πάολο Φερνάντες υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα και υπάρχει κίνδυνος να χάσει όλη τη σεζόν. Χειρουργείται άμεσα στην Ισπανία.

Άσχημα νέα για τον Πάολο Φερνάντες, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, στο δεξι πόδι. Η απόφαση του 24χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι η αναγκαία χειρουργική επέμβαση να γίνει άμεσα στην Ισπανία από γιατρό της επιλογής του.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Παρασκευής (16/6) στη Βαρκελώνη, ενώ το ιατρικό τιμ της Ένωσης βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Ισπανό συνάδελφό τους, υπεύθυνο για την επέμβαση. Στη συνέχεια θα ακολουθηθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης την Πέμπτη (15/6) με τους αρχικούς φόβους των ανθρώπων της ΑΕΚ να επιβεβαιώνονται.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως οι ιθύνοντες της Ένωσης θα βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επιθετικής γραμμής προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Την περσινή σεζόν ο Φερνάντες πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας και δύο γκολ. Μάλιστα, το ένα ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ ύστερα από μαγική ντρίμπλα πάνω στον Ίνγκι Ίνγκασον.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπαρτσελόνα: Μήνυμα παραμονής για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από επίσημα χείλη

Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Γκάβι, επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Ασημένιες οι Φίτσιου και Κοντού στο διπλό σκιφ