offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παραμένει το χάσμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Ταβάρες για πρόωρη ανανέωση, θέλει συμβόλαιο τύπου Σλούκα ο θηριώδης σέντερ

Κοινοποίηση

Ρεάλ Μαδρίτης και Έντι Ταβάρες παραμένουν σε οικονομική απόσταση σε ό,τι αφορά την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποζητά ένα συμβόλαιο σαν του Κώστα Σλούκα, με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο, όπως αναφέρει η AS.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει πολλές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Η περσινή πρωταθλήτρια της EuroLeague διαθέτει αρκετά βαθύ ρόστερ και δεν έχει την ανάγκη να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει προστεθεί στο περσινό ρόστερ είναι ο Φακούντο Καμπάσο, ενώ από το WiZink Center αποχώρησαν οι Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Άνταμ Χάνγκα, Πετρ Κορνελί. Αυτό που “καίει” βέβαια τη βασίλισσα είναι η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες.

Βέβαια, για την ώρα, τα δείγματα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά σε αυτό το μέτωπο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε χάσμα, αφού όπως έχει τονιστεί πολλές φορές η Ρεάλ έχει ταβάνι τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ (μεικτά) ανά έτος και για να υπερβεί το εν λόγω ποσό, πρέπει να παρθεί έγκριση από τον πρόεδρο του κλαμπ, τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Για την περίπτωση του Ταβάρες, οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν μία εξαίρεση, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο από το 2019, αλλά και τα μοναδικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, τα οποία πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν σε άλλο παίκτη. Και πάλι όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε οικονομική απόσταση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η AS: “Ο Ταβάρες θέλει ένα συμβόλαιο στο επίπεδο της αγοράς, στο οποίο ηγέτες όπως ο Σλούκας έχουν υπογράψει αυτό το καλοκαίρι για περισσότερα από τρία εκατομμύρια καθαρά. Ίσως είναι μια αγορά που εκτοξεύεται στα ύψη, και σίγουρα στα 31 του και στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του ο Ταβάρες θα θυσίαζε μισθό με αντάλλαγμα περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιό του, αλλά ακόμα και με αυτή την ευελιξία οι θέσεις και των δύο δεν πλησιάζουν, υπάρχει μια αισθητή διαφορά χωρίς σημάδια επίλυσης.

Παρά το ενδιαφέρον μιας ομάδας από το NBA και πολλών κορυφαίων συλλόγων της EuroLeague -όπως του Παναθηναϊκού, που έκανε δημοσίως γνωστό πως θέλει να τον υπογράφει-, ο Ταβάρες θέλει να συνεχίσει στην Μαδρίτη. Όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του και θέλει να εκτιμηθεί για αυτό που είναι, ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στην Ευρώπη. Το buy-out του είναι μεγάλο και ο παίκτης δεν σκέφτεται να φύγει από τη Ρεάλ το φετινό καλοκαίρι. Ούτε και το θέλει, αν και σε 11 μήνες θα είναι ελεύθερος (σσ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024)”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Erasmus+ SENS: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Δ.Τ.

Ο Ρονάλντο με 123 εκατ. ευρώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής φέτος, σύμφωνα με το Forbes

Φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεσήκωσαν τη Ρώμη οι Ελληνίδες της καλλιτεχνικής κολύμβησης