offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας, πάνω από 40.000 μαζί με τα ευρωπαϊκά ματς

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ιστορικό ρεκόρ διάθεσης των διαρκείας, καθώς έχουν φύγει ήδη 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ μαζί με τα ευρωπαϊκά ο αριθμός ανεβαίνει στα 40.000.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ, καθώς για τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου έχουν πωληθεί 25.802 εισιτήρια.

Αν συνυπολογιστούν και τα εισιτήρια διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες τότε ο αριθμός ξεπερνάει τα 40.000. Το ρεκόρ έχει σημειωθεί χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά, ενώ οι θέσεις που είναι δεσμευμένες είναι περισσότερες σε σχέση με πέρσι.

Επιπλέον, υπάρχει θέσεις οι οποίες έμειναν αδιάθετες, καθώς όσοι θα ήθελαν να τις αγοράσουν δεν μπορούσαν να πάρουν αντίστοιχα κι ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, η ΑΕΚ τονίζει την καλή λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για την νέα σεζόν!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτή την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως συνεχίζεται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email στην διεύθυνση tickets@aekfc.gr, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για αγορά. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P θύρες της OPAP ARENA

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται και η πώληση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας.”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης και Φάρος Βαρβασίου πρώτευσαν στα γκρουπ της Β’ Εθνικής Λοιπής-Νησιωτικής Χώρας

Σεβίλλη – Ρόμα: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Europa League

Πρωτάθλημα Ποδοσφάιρου για την Ψυχική Υγεία | Νέα Βράβευση για την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και την ΕΠΟ