offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μπολόνια: “Ο Σενγκέλια θα είναι παίκτης της Βίρτους τη σεζόν 2023/24, δεν έχει συζητηθεί ποτέ η πώληση του”

Κοινοποίηση

Με ανακοίνωση της η Βίρτους Μπολόνια ξεκαθάρισε πως δεν έχει συζητηθεί με καμία ομάδα η πώληση του Τορνίκε Σενγκέλια και πως ο Γεωργιανός θα μείνει στην Ιταλία τη σεζόν 2023/24.

Νέα τροπή στην υπόθεση του Τορνίκε Σενγκέλια. Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθαρίζει πως ο Γεωργιανός φόργουορντ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, δεν βρίσκεται προς πώληση και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ιταλικό σύλλογο τη σεζόν 2023/24.

“Όσον αφορά τα όσα έχουν προκύψει σχετικά με τη θέση του Τόκο Σενγκέλια, θεωρούμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στην αγορά και η μεταγραφή του με άλλους συλλόγους δεν έχει ποτέ διαπραγματευτεί. Επιβεβαιώνουμε ότι ο Τόκο, σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο, θα είναι μέρος του ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια και την επόμενη σεζόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαράλντι στην τοποθέτησή του.

Ως εκ τούτου, γίνεται σαφές πως ακόμα κι αν ο ίδιος ο Σενγκέλια είχε την πρόθεση να φύγει από τη Βίρτους και να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, έχοντας δεχτεί μια πρόταση ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, δεν μπορεί να απεμπλακεί εύκολα από τη συμφωνία που έχει με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο. Επί της ουσίας η Βιρτους δεν πρόκειται να παραιτηθεί των δικαιωμάτων της, αποσκοπώντας σε οικονομικό αντάλλαγμα για να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του πολύπειρου ψηλού.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΠΑΟΚ: Η τετράδα που φεύγει και εξασφαλίζει 3,6 εκατομμύρια για την τριάδα που έρχεται

DIHMERO ME DIASILLOGIKOUS AGONES

Φίλιππος Ράπτης: Από τον Πειραιά και το Χαϊδάρι στην Αργεντινή και τη Βραζιλία