offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DIHMERO ME DIASILLOGIKOUS AGONES

Κοινοποίηση

Μόνο αγώνες σε διασυλλογικά πρωταθλήματα τοπικού επιπέδου περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου. Οι τοπικές κατηγορίες είχαν κάνει τον Σεπτέμβριο την αρχή στην περίοδο 2023-2024, σε άλλα πρωταθλήματα συνεχίζεται η δράση αύριο και μεθαύριο, σε άλλα όχι, ενώ σε ορισμένα η έναρξη θα έρθει την άλλη βδομάδα. Στη Β’ Εθνική, δηλαδή την 3η τη τάξει κατηγορία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, υπάρχουν αυτό το διήμερο αγωνιστικές για τη Δυτική Ελλάδα, τη Βόρεια Ελλάδα και τη Λοιπή Χώρα. Στη δεύτερη περίπτωση τρεις νησιωτικές ομάδες θ’ αγωνιστούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τον Β όμιλο των ανδρών (Ποσειδώνας Τήνου, ΟΑΑ Ηρακλείου και ΑΟΕΑ Κω). Στις τοπικές κατηγορίες της Αττικής δεν υπάρχει δραστηριότητα αυτό το διήμερο, όμως θα διεξαχθούν αγώνες σε άλλες περιοχές. Με αυτή την αφορμή επιχειρούμε μία πρώτη βόλτα για την πορεία των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων με βάση τα αποτελέσματα, που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο των διοργανώσεων της ΕΦΟΕπΑ (https://app.ttscore.io/customer/24). Στην ίδια ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και τις κληρώσεις του Τοπικού Κυπέλλου, το οποίο φέτος αφορά στις ίδιες περιοχές, δηλαδή Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα και Λοιπή-Νησιωτική Χώρα.   

Στους άνδρες πρώτα και τη Β’ Εθνική Αττικής έχουν γίνει τέσσερις αγωνιστικές. Προπορεύεται ο ΑΣ Το Γυμνάσιο με 8 βαθμούς και ακολουθούν ο ΓΣ Άρης Βούλας, ο ΓΑΟ Πειραιά και ο Άρης 2006 με 7 βαθμούς.

Στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, που έγιναν τον Νοέμβριο, είναι συγκάτοικοι στην κορυφή με 6 βαθμούς ο ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας και ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης. Ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και ο ΑΣΕΑ Βέροιας βρίσκονται μαζί στην 3η θέση με 5 βαθμούς.  

Και στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας διεξήχθησαν τρεις αγωνιστικές πριν από δύο εβδομάδες. Στην 1η θέση είναι με το απόλυτο των νικών ο ΑΟ Ξυλοκάστρου και ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιά Ιθάκη με 6 βαθμούς. Έπονται ο Ποσειδών Λουτρακίου και οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών με 5 βαθμούς.

Στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ο Α όμιλος (όπου αγωνίζονται ομάδες της Χίου) άρχισε στις 11-12 Νοεμβρίου. Στην εναρκτήρια αγωνιστική σημείωσαν νίκη ο ΜΣΒ Χίου Φάρος Βαρβασίου και ο ΟΕΑ Χίου. Έχουν από 2 βαθμούς, ενώ οι ηττημένοι της πρεμιέρας Ωρίων ΑΠΟ Χίου και Παγχιακός ΓΣ από 1.

Τα παιχνίδια του Β ομίλου στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας διεξάγονται αύριο Σάββατο συγκεντρωτικά στο ΣΕΦ. Θα γίνουν τρία ωράρια για τον 1ο γύρο με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα Τήνου, του ΟΑΑ Ηρακλείου και του ΑΟΕΑ Κω.

Στην Α τοπική κατηγορία Αττικής έχει το προβάδισμα ο ΑΠΣ Ίλιον με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 8 βαθμούς. Έναν λιγότερο έχει το ΠΚΔ Ταύρου, ενώ με 6 βαθμούς ακολουθούν ο ΑΣ Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας, ο ΑΟ Ανθούπολης, ο ΑΣ Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας και ο ΑΣ Ραδάμανθυς.

Στη Β τοπική κατηγορία Αττικής είναι μπροστά ο ΑΟ Καρέα και ο ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης με 8 βαθμούς σε τέσσερα ματς. Το ΑΚ Ζωγράφου βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς, έπονται Πανελλήνιος ΓΣ και Αθηναϊκός με 6 βαθμούς.

Στη Γ τοπική κατηγορία Αττικής έχουν δημιουργηθεί δύο γκρουπ. Δύο νίκες και 4 βαθμούς έχει στο Α γκρουπ η ΑΕ Ποντίων Μελισσίων κι έπειτα έρχονται με 3 βαθμούς ο ΑΣ Αθανάσιος Κυψέλης και ο ΟΦ Νέας Ιωνίας. Στο Β γκρουπ έχουν γίνει τέσσερις αγωνιστικές. Προπορεύεται αήττητο το Ρουφ 80 με 8 βαθμούς. Ο Τελαμών Σαλαμίνας και ο ΑΟ Δάφνης Υμηττού Ευ Ζην και Άθληση έχουν από 5 βαθμούς σε τρία ματς.

Στην Α τοπική κατηγορία Βόρειας Ελλάδας έχουν γίνει δύο γκρουπ. Στο Α έχει το προβάδισμα ο ΣΕΑ Κοζάνης με 6 βαθμούς σε τρία ματς. Στη 2η θέση είναι ο ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων με 5 βαθμούς και στην 3η ο ΟΕΑ Έδεσσας και ο ΕΦΕΑ Απόλλων Βόλου (σε δύο παιχνίδια οι Θεσσαλοί). Στο Β γκρουπ οι πρώτες αγωνιστικές διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στη Β τοπική κατηγορία Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν επίσης δύο όμιλοι. Στον Α όμιλο εμφανίζουν από 3 βαθμούς με 1 νίκη και 1 ήττα ο Φαέθων ΑΟ, ο Διογένης Πάτρας και η ΑΕΚ Πατρών. Η εναρκτήρια αγωνιστική έχει γίνει και στο Β γκρουπ (με ομάδες από την Πάτρα, το Άργος και την Τρίπολη), απλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για όλα τα ματς.

Στις γυναίκες και τη Β’ Εθνική Αττικής έχουν σχηματιστεί δύο γκρουπ. Στο 1ο ο Α.Ο Καρέα έχει μαζέψει 5 βαθμούς σε τρία ματς, ενώ με αγώνα παραπάνω έχει 5 βαθμούς και ο ΑΟ Προφήτη Ηλία Πειραιά. Με 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια εμφανίζεται ο ΑΟ Ηράκλειο 2001.  

Στο Β γκρουπ έχει γίνει η αρχή με τέσσερις αγωνιστικές. Ο ΓΑΣ Ελευσίς έχει μόνο νίκες και συγκομιδή 8 βαθμών. Στη 2η θέση είναι ο ΠΟΚ Έσπερος Καλλιθέας με 7, ενώ στην 3η ισοβαθμούν Ρουφ 80 και Πανιώνιος ΓΣ Σμύρνης με 6 βαθμούς.

Στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας-Δυτικής Ελλάδας-Λοιπής Χώρας ο Α όμιλος, όπου μετέχουν σωματεία της Πελοποννήσου, αρχίζει μεθαύριο Κυριακή. Ο Β όμιλος, που έχει τρεις ομάδες από τη Θεσσαλονίκη και μία από τα Ιωάννινα, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Πάντα με την ενημέρωση από τον ιστότοπο της ομοσπονδίας θα δοθούν και τα νεότερα αποτελέσματα από αυτά τα πρωταθλήματα.

Related posts

Ολυμπιακός: Ο διπλός στόχος και η ανανέωση του Μπακαμπού

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

Τέσσερις ομάδες από την Ελλάδα στο Basketball Champions League της σεζόν 2023/24