offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η αφίσα της γιορτής του Σπανούλη θα κοσμεί το ΣΕΦ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

Κοινοποίηση

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη. Μέχρι τότε μια τεράστια αφίσα, που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας, θα βρίσκεται κρεμασμένη έξω από το ΣΕΦ για να θυμίζει σε όλους το μεγάλο ραντεβου.

Σε ρυθμούς Βασίλη Σπανούλη κινείται ο οργανισμός του Ολυμπιακού, που πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν, οργανώνει τη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του παλαίμαχου γκαρντ, η οποία θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Από σήμερα (12/7) και μέχρι εκείνη την ημέρα, μια τεράστια αφίσα, που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας, θα βρίσκεται κρεμασμένη έξω από το φαληρικό γήπεδο ως υπενθύμιση του σπουδαίου αυτού ραντεβού, στη διάρκεια του οποίου θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο7 προς τιμήν του V-Span και θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την Αρμάνι Μιλάνο.

“Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σταρ που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμή του Θρυλικού αρχηγού και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Από σήμερα και ως τη μέρα που θα σηκωθεί ψηλά στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του V-Span, στο φουγάρο του ΣΕΦ θα είναι κρεμασμένη η συγκεκριμένη αφίσα για να θυμίζει σ’ όλους το μεγάλο ραντεβού. Μια αφίσα που παραπέμπει σε πρεμιέρα ταινίας. Άλλωστε σαν ταινία, και μάλιστα υποψήφια για Όσκαρ, ήταν η καριέρα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Η αφίσα της γιορτής του Σπανούλη θα κοσμεί το ΣΕΦ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καθαρισμό στο αριστερό γόνατο: Τα δεδομένα για την Εθνική και η ανάγκη για ξεκούραση

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης επικράτησαν στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Αποκλεισμοί για τις διεθνείς μας στον 1ο προκριματικό γύρο του αγγλικού WTT Feeder