offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Σάστρε οριστικά εκτός του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση

Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε και σήμερα να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα και ουσιαστικά απώλεσε και τις τελευταίες πιθανότητες του να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός, μαζί με τον Νάρεϊ είναι οι δυο πιο σημαντικές που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με τους πράσινους. Στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ βρίσκονται επίσης Αντρέ Ρικάρντο και Γιασμίν Κούρτιτς που ωστόσο δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές του προπονητή τους. Ο Λουτσέσκου έριξε το βάρος της σημερινής προπόνησης στην τακτική του αγώνα της Κυριακής.

“Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν συνήθως ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι, όπως το κυριακάτικο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου μαζί με τους παίκτες δουλεύουν πάνω σε αυτές τις τελευταίες μέρες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η προπόνηση της Παρασκεύης (21.04) ξεκίνησε κλασικά με προθέρμανση και rondo. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκειά της είχαμε ασκήσεις τακτικής τόσο για τον αμυντικό, όσο και για τον επιθετικό τομέα.

Οι Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Το Σάββατο (22.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”, αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Τετάρτης

FIBA: Νέος πρόεδρος ο Σεΐχης Σαούντ Αλί Αλ Θάνι

“Καθαρίζει” από το ημίχρονο