offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να μετατρέψει τη Μασία στο Μουσείο του Μέσι για να πληρώσει το συμβόλαιό του

Κοινοποίηση

Η Μπαρτσελόνα θέλει να δει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει και να κρεμάει τα παπούτσια του στο Καμπ Νόου και στην ομάδα με την οποία έχει πετύχει κι έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του.

Το εγχείρημα των “μπλαουγκράνα” ωστόσο, δεν είναι εύκολο, παρότι ο Αργεντινός σταρ στο τέλος της σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί.

Κι αυτό γιατί, οι οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου σε συνδυασμό με το Financial Fair Play δυσκολεύον την προσπάθειά του και τον αναγκάζουν να πουλήσει παίκτες και να μειώσει συμβόλαια.

Σύμφωνα μάλιστα, με την καταλανική AS, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Μέσι η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να μετατρέψει την παλιά Μασία, που βρίσκεται δίπλα από το Καμπ Νόου, σ’ ένα μουσείο αφιερωμένο αποκλειστικά στον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Telefónica για να κάνει τη Μασία ένα διαδραστικό και καθηλωτικό μουσείο με πρωταγωνιστή τον Pulga.

Στόχος είναι το “Messi Space” να αποτελέσει ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς και να προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες και οπαδούς που θα αποφέρουν πολλά έσοδα στον σύλλογο και θα τον βοηθήσουν να εξισορροπήσει τους λογαριασμούς για την απόκτηση του Μέσι.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ξεκινάει το πρωτάθλημα Κ19

Ολυμπιακός: Η αφίσα της γιορτής του Σπανούλη θα κοσμεί το ΣΕΦ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός: Σημαντικό κρας τεστ κόντρα στη Ρέιντζερς