offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα σπρώχνει τον Νίκολα Μίροτιτς προς τη Μονακό ή την Αρμάνι

Κοινοποίηση

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, προσπαθεί να πείσει τον μάνατζερ του Νίκολα Μίροτιτς να υπογράψει είτε με την Μονακό, είτε με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Mundo Deportivo. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν φυσικά και όσα αφορούν στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, με πρώτο και καλύτερο το θέμα το Νίκολα Μίροτιτς, για τον οποίο ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα κρίνει πως το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσει την καριέρα του είτε στη Μονακό, είτε στην Αρμάνι Μιλάνο.

“Δεν έχει λυθεί. Είναι σοβαρό θέμα. Είναι ένα συμβόλαιο που έγινε τότε. Το έχουμε κληρονομήσει και είναι μη βιώσιμο. Ο Νίκολα μας έχει δώσει πολλά, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τον ατζέντη του να καταλάβει, ότι αν πάει στη Μονακό ή στη Μίλανο, θα έχει καλό ρεκόρ. Όμως είναι ένα θωρακισμένο συμβόλαιο και είναι πολύ περίπλοκο”, είπε ενδεικτικά ο κ. Λαπόρτα για τον Μαυροβούνιο φόργουορντ.

Για τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ: “Ξέρω ότι το δουλεύουν. Δεν σημαίνει ότι θα έρθουν και οι δύο. Μπορεί όμως να έρθουν και οι δύο. Είναι δύο παίκτες επιπέδου NBA. Ο ένας ήταν ο MVP στο EuroBasket με την Εθνική Ισπανίας. Είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και είμαι ενθουσιασμένος να φέρνουμε τέτοιους παίκτες, αλλά και να βγάζουμε παίκτες από τις υποδομές μας”.

Για τον Ρίκι Ρούμπιο“Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάστηκε. Δεν ήθελα να εμπλακώ πολύ στις συζητήσεις, γιατί αυτά είναι δουλειά των επαγγελματιών. Το σχολίασε και ο ίδιος. Για να μην μου έχουν πει κάτι, είναι επειδή δεν μιλάνε πια για αυτό το θέμα”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό: “Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ, αφήνω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου”

Αλκαράθ – Τσιτσιπάς 3-0: Ο Στέφανος υποκλίθηκε στο ισπανικό “φαινόμενο”

Κολύμβηση: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Ασπουγαλής